Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

17/07/2018 02:20:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

13/09/2016
Lectures: 3224
Els dies 13, 15 i 20 de setembre es faran tallers per debatre les obres d'estiu 2017

Després del parèntesi de l'estiu, s'inicia una nova fase del procés participatiu per tal que la ciutadania pugui decidir les obres d'estiu que es faran a la ciutat el 2017 en el marc del Pla de Millora de l'Espai Urbà. Així, els dies 13, 15 i 20 de setembre es faran tallers de debat oberts a la ciutadania on s'escoltaran i analitzaran les propostes de la gent i les seves necessitats en l'àmbit de la via pública. 

El taller del dimarts 13 de setembre es farà al Palau Falguera, el del dijous 15, al Centre Cívic Les Tovalloles, i el del dimarts 20 de setembre, al Centre Cívic Mas Lluí. Tots els tallers s'iniciaran a les 19 h i l'accés és lliure. Com a novetat, enguany, a cada taller es farà una visita pels barris per poder detectar les millores necessàries a peu de carrer. 

Presentació de propostes  

Del 13 al 30 de setembre ja es podran presentar propostes a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (pl. Vila, 1) o bé a través de www.santfeliu.cat/obresestiu2017. Posteriorment, un equip tècnic valorarà les propostes presentades per la ciutadania del 5 d'octubre al 5 de novembre. Totes les validades positivament passaran a la fase de votació final. 

 El 5 de novembre es durà a terme una jornada a la Sala Ibèria on es farà una valoració del procés i s'iniciarà la fase de votació, que estarà vigent fins al 21 de novembre. Per votar cal estar empadronat a Sant Feliu i ser major de 16 anys. Les votacions es podran fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a www.santfeliu.cat/obresestiu2017. Els resultats de les votacions es faran públics el 22 de novembre. 

Segon any del procés obert 

Aquest serà el segon any consecutiu que l'Ajuntament organitza un procés per fer participar activament la ciutadania en la presa de decisions que afecten la ciutat. Com en el primer procés, que es va dur a terme l'any passat, la partida pressupostària destinada a les obres d'estiu serà de 400.000 euros, i les propostes de la ciutadania hauran de ser per fer obres menors que no superin els 100.000 euros. 

Documents relacionats:
Procés participatiu obres estiu 2017
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action