Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/06/2018 08:46:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

02/12/2016
Lectures: 3318
El procés participatiu per decidir les obres d'estiu 2017 es tanca amb 2.892 vots de 721 persones

Un total de 721 persones han votat en el procés participatiu per decidir les obres de millora de la via pública que es faran a la ciutat l'estiu de 2017. Des que es va obrir el termini de votacions el 5 de novembre i fins a l'1 de desembre, s'han recollit 2.892 vots, ja que cada persona ha pogut votar per un màxim de 3 propostes dels dos eixos temàtics establerts. 

En total hi havia 18 propostes d'actuacions en diferents barris de la ciutat. Totes les propostes van ser aportades per la ciutadania durant el mes de setembre, a través de diversos tallers. L'Ajuntament també va recollir l'opinió de la població a través del web www.santfeliu.cat/obresestiu2017, o presencialment  des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Posteriorment, un equip tècnic va valorar les propostes presentades i es va definir la llista de 18 actuacions per a la fase de votació final. 

El llistat amb el nombre de vots que ha rebut cadascuna de les 18 propostes sotmeses a votació es pot consultar aquí. Durant les properes setmanes els serveis tècnics municipals analitzaran i pressupostaran amb exactitud les actuacions més votades per tal de definir els treballs que s'executaran a l'estiu, tenint en compte que el pressupost total assignat a les actuacions és de 400.000 € (IVA inclòs).

Les quatre propostes més votades són: millores en l'accessibilitat de diferents cruïlles de la ciutat (272 vots), millores diverses al Parc d'Europa (233 vots), redefinició de la cruïlla dels carrers de Josep Ricart amb Daoíz i Velarde (223 vots) i la creació d'un nou espai per practicar esport i amb zona de pícnic a la pineda de La Salut (219 vots).

Aquesta és la segona vegada que la ciutadania ha pogut participar i decidir en què invertir una part dels diners del pressupost municipal, després de l'experiència impulsada per decidir les obres d'estiu del 2016. En el procés participatiu de l'any passat es va recollir el vot de 748 persones. 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action