Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

16/07/2018 08:56:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

09/11/2017
Lectures: 1012
S'inicia la fase de decisió de les obres d'estiu del 2018

El procés participatiu per tal que la ciutadania pugui decidir les obres d'estiu que es faran a la ciutat el 2018 arriba a la recta final. El 10 de novembre s'inicia la fase de decisió, que estarà vigent fins al 4 de desembre. Per escollir entre les diferents propostes cal estar empadronat a Sant Feliu i ser major de 16 anys. Les decisions es podran realitzar a través del tràmit habilitat a www.santfeliu.cat/obresestiu2018, i els resultats es faran públics el 5 de desembre.

L'Ajuntament ha posat en mans de ciutadans i ciutadanes per tercera vegada consecutiva la possibilitat de decidir quines seran les obres de millora en el marc del Pla de Millora de l'Espai Urbà, al qual es destinaran 400.000 €. Amb el lema 'Clic i Pala' l'Ajuntament va engegar una campanya que es va obrir el 18 de setembre i es va allargar fins al 16 d'octubre per informar de les diferents fases i novetats amb què enguany compta el procés. La més destacada és la incorporació, per ordre de votació, de les propostes que no van resultar seleccionades en els darrers dos anys. 

Entre els 17 d'octubre i el 9 de novembre un equip tècnic ha valorat cadascuna de les propostes presentades i les ha validat. Totes les que han estat validades positivament han passat a la fase de decisió final. 

Podien presentar propostes les persones empadronades a la ciutat que fossin majors de 16 anys, així com les entitats incloses en el Registre Municipal d'Associacions. Les propostes havien de fer referència a obres a la via pública, ja siguin per a la millora de l'accessibilitat i la seguretat viària o per a altres reformes de poca envergadura. En qualsevol cas, les actuacions no podien superar els 100.000 euros de pressupost.  

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action