Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/06/2018 12:38:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

23/10/2017
Lectures: 743
Unes 1000 persones participaran el diumenge 29 d'octubre a la 6a Sansi Sant Feliu

El diumenge 29 d'octubre tindrà lloc a Sant Feliu la 6a Cursa Popular Ciutat de les Roses, amb recorreguts de 5 i 10 km pel casc urbà de Sant Feliu. La cursa, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l'Ajuntament, tindrà un miler de participants. En aquesta edició, la sortida i l'arribada es farà a la pista d'atletisme de Les Grases.

La competició s'iniciarà a les 10 h, a la pista d'atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a les 11 h tindran lloc les proves absolutes de 5 i 10 km. Es premiaran els tres primers atletes de cada categoria. També rebran premi el més jove i el més veterà de cada cursa. A més, totes les persones que triïn l'opció en fer la inscripció rebran una bossa amb diversos obsequis dels esponsors i una samarreta tècnica. Els atletes participaran en un sorteig amb el número de dorsal i disposaran de guarda-roba, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida i algunes sorpreses. A més, els participants tindran la possibilitat d'anar a Sant Feliu i tornar al destí gratuïtament amb tren de rodalies Renfe.

Les inscripcions es poden fer a través del web www.lasansisantfeliu.com, on a més s'hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells, entre d'altres.
 

Afectacions de trànsit

Amb motiu de la celebració de la cursa, el mateix diumenge 29 d'octubre, de les 8 a les 13.30 h, no es podrà aparcar al carrer Mataró i de les 9 a les 12.30 h, quedarà tallada la circulació del carrer durant la celebració de la cursa.

Des de les 10.45 i fins a les 12.30 hi haurà afectacions en tot el recorregut de la cursa. El vial bàsic d'entrada i sortida de Sant Feliu serà el carrer del Pla, amb el seu enllaç al barri de Falguera, i la seva prolongació pel carrer del Sol amb l'enllaç per accedir a la zona de Can Bertrand.

L'entrada a la zona centre de Sant Feliu, el barri de Can Nadal, es realitzarà pel carrer Anselm Clavé, per la carretera Laureà Miró i pel carrer Jacint Verdaguer. La sortida del centre es realitzarà pel carrer Vidal i Ribas, que tindrà el sentit de circulació invertit. En la cruïlla d'aquest carrer, de manera puntual i amb la supervisió de Policia Local, es permetrà el creuament d'aquest carrer amb el de Pi i Margall. No es permetrà l'entrada de vehicles a tota la zona, llevat de les urgències.

L'accés als barris de Roses-Castellbell, Can Calders i Les Grasses es realitzaran a través de la rambla Marquesa de Castellbell, mentre que l'entrada al barri de La Salut es podrà realitzar bé pel carrer Santa Creu o bé pel carrer Constitució. En el cas del barri de Mas Lluí, es podrà accedir pel carrer General Manso.

Es podrà accedir a Can Maginàs i Can Llobera de manera excepcional mitjançant les cruïlles del carrer Hospitalet amb Miquel Coll i Alentorn, i el creuament de la carretera Laureà Miró per continuar cap al carrer Martí Duran, sota la supervisió de Policia Local i voluntaris.

Pel que fa a les afectacions en el transport públic, la línia de l'autobús urbà SF3 patirà les següents modificacions:

-El bus de les 11 h s'avança fins a les 10 h.

-L'expedició de les 11:50 h no circularà.      

-L'expedició de les 12:40 s'endarrereix fins a les 13 h.

-Els busos de les 10 i les 13 h no circularan pel carrer Mataró. La circulació la realitzarà baixant directament per carretera Sànson fins a la carretera Laureà Miró.

Els serveis interurbans de les línies L50, L62 i L64 tindran les següents afectacions:

En sentit Molins de Rei:

Els busos no circularan en el tram comprès entre el carrer Josep maria de Molina fins al carrer Can Miano. El nou recorregut passarà pel carrer Josep Maria de Molina, carretera del Pla i la travessia Can Miano, fins tornar a la carretera Laureà Miró.

En sentit Sant Joan Despí:

Els busos no circularan pel carrer Reverend Martí Duran. L'expedició passarà per la calçada central de Laureà Miró fins al carrer Martí Duran, on girarà a la carretera del Pla, passant per Anselm Clavé i tornant des d'allà a la carretera Laureà Miró. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action