Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/06/2018 12:38:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

02/11/2017
Lectures: 122
L'equip Special Handbol del Club Handbol Sant Llorenç rep el guardó Valors Esport i Ciutadania del Juga Verd Play

El passat 28 d'octubre en el marc del I Congrés Juga Verd Play "Els valors també compten", celebrat al CitiLab de Cornellà, l'equip Special Handbol del Club Handbol Sant Llorenç va rebre el guardó VEC: Valors Esport i Ciutadania per la seva tasca d'acostar la pràctica de l'handbol a persones amb discapacitat psíquica.

El guardó va ser lliurat per la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) representada pel seu president, Jaume Domingo, el President del Consell del Baix Llobregat, Salvador Valls, i l'alcaldessa accidental de Sant Feliu, Lourdes Borrell.

El I Congrés Juga Verd Play "Els valors també compten" és un pas més per tal de reforçar l'aposta que fa 5 anys va fer el Consell Esportiu del Baix Llobregat amb el llançament del programa Juga Verd Play. Aleshores va ser pioner prioritzant els valors, la bona conducta en el terreny de joc respecte del resultat final de la jornada esportiva. Ara, amb el I Congrés Juga Verd Play pretén ser novament capdavanter i donar un altre pas endavant per conscienciar l'entorn més proper i la societat en general que l'esport pot ser una gran eina educativa però també una font de conductes no desitjades que cal reconduir.

Amb aquest I Congrés Juga Verd Play s'ha volgut donar un segon impuls agrupant els diferents actors de la pràctica esportiva escolar de la comarca, fent-los partícips de l'anàlisi de dades, les reflexions i les conclusions sobre la direcció que ha de tenir l'esport educatiu de la comarca.
A la trobada van participar els agents implicats com mares, pares, professors, mestres, polítics, tècnics municipals, entrenadors, psicòlegs, dinamitzadors, esportistes i tots aquells que van creure que podien fer aportacions per millorar l'esport en edat escolar.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action