Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/07/2018 01:25:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

28/11/2017
Lectures: 543
La Peña Recreativa presenta els equips de la temporada 2017-18

La Peña Recreativa de Sant Feliu va fer l'acte de presentació del planter el divendres 24 de novembre al Camp municipal de futbol de Falguera. L'entitat ha començat la temporada amb un total de 150 jugadors i jugadores distribuïts en 16 equips, 15 de futbol (dos femenins) i un de futbol sala.

El principal objectiu de l'entitat per aquesta temporada és que el primer equip aconsegueixi el tan esperat ascens a 2a catalana. Pel que fa al futbol base, el repte és formar i educar esportivament els jugadors per tal que acabin jugant al primer equip. I respecte als equips femenins, el principal objectiu és consolidar el futbol femení dins del club i a la ciutat. Aquesta entitat, presidida per Francisco Méndez Lucas es caracteritza per promoure la pràctica del futbol i del futbol sala, no donar un partit per perdut, lluitar i defensar els colors de l'entitat i fer-ho sempre sota el lema del joc net.

A l'acte de presentació van assistir la regidora d'Esports i alcaldessa accidental, Lourdes Borrell, i la directiva i delegada de la Federació Catalana de Futbol, Paquita Linares.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action