Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
17/11/2018 04:12:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

20/02/2018
Lectures: 1670
III Cursa Nocturna per la Salut, solidària amb la lluita contra el càncer infantil

Per tercer any consecutiu, el Col·legi Verge de la Salut-Fundació Narcís Jubany i l'AMPA de l'escola amb el suport de l'Ajuntament, organitzen el divendres 2 de març la III Cursa Nocturna per la Salut. Igual que en l'edició de l'any passat, es tracta d'un acte esportiu però no competitiu, i amb un important component solidari al darrera que és recaptar fons perquè l'Hospital de Sant Joan de Déu disposi de més recursos per a la lluita contra el càncer infantil. 

La cursa, de 5 quilòmetres de recorregut, presenta uns 90 metres de desnivell en total. Els organitzadors ofereixen als participants la possibilitat de fer-la corrent o caminant ràpid i no hi ha límit d'edat. La sortida és a les 21 h des del pati del Col·legi Verge de la Salut, davant de la plaça de Catalunya, lloc on també es trobarà la meta d'arribada.

A partir de les 19.30 h, hi haurà diverses activitats prèvies per amenitzar la cursa com l'actuació de la Txarangada de l'Ateneu.

El preu de la inscripció, de 10 €, inclou un refrigeri i la participació en el sorteig de diversos premis, els quals han estat cedits per establiments comercials de la ciutat. Les inscripcions cal fer-les per Internet, omplir les dades i imprimir el full per portar-lo a la botiga d'esports Intersport de Sant Feliu, on s'haurà de fer el pagament de 10 euros en efectiu i s'entregarà als participants el dorsal corresponent. L'últim dia d'inscripció és el dimecres 28 de febrer de 2018.

En l'edició anterior van participar 1.042 persones i es van aconseguir 10.435 euros per a l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Per a més informació: cursanocturnaperlasalut@gmail.com
 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar