Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/05/2019 23:17:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  13/06/2018
  Lectures: 921
  Iniciada la temporada d'estiu de la Piscina de l'Escorxador

  La temporada d'estiu de la Piscina Municipal de l'Escorxador es va iniciar oficialment el dissabte 16 de juny. La instal·lació romandrà oberta fins al 2 de setembre, de dilluns a diumenge, d'11 a 20 h, i els divendres i dissabtes també de 21 a 23 h.


  Continua la tarifació social i es crea un paquet de 10 entrades

  Aquest és el segon any que s'aplica la tarifació social als abonaments mensual i de temporada de la Piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar. Els preus d'aquests abonaments així com dels descomptes, establerts en quatre trams atenent al nivell de renda familiar i al nombre de persones de cada família, seran els mateixos que a l'any 2017. Amb la tarifació social es vol garantir un accés més equitatiu i en igualtat de condicions a la ciutadania.

  El preu de l'abonament mensual oscil·la entre els 24 i els 53 euros, mentre que l'abonament de temporada, va dels 57 als 126 euros. En aquests abonaments s'aplica un 10% de descompte a les famílies amb persones amb discapacitats o amb infants en règim d'acolliment. També s'aplica un 20% de descompte a les persones titulars del carnet blau i descomptes del 30% als nuclis familiars segons tipus d'abonament i tram.

  Les entrades puntuals no experimenten cap increment i continuen tenint preus únics en funció de l'edat. Enguany s'incorpora com a novetat la creació d'un paquet de 10 entrades per a tots els usuaris i usuàries que es podran utilitzar els dies laborables.

  L'Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar pels abonaments mensual o de temporada seguint el model de tarifació social, que es pot consultar visitant aquest enllaç.

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar