Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/06/2019 04:18:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  12/11/2018
  Lectures: 519
  Un miler de persones participarà el diumenge 18 de novembre a la 7a Sansi Sant Feliu

  El diumenge 18 de novembre tindrà lloc a Sant Feliu la 7a Cursa Popular Ciutat de les Roses, amb recorreguts de 5 i 10 km pel casc urbà de Sant Feliu. La cursa, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l'Ajuntament, tindrà un miler de participants. La cursa tindrà participants d'altres països com França, Andorra, Bulgària, Brasil, Japó, Irlanda, Anglaterra, Marroc, Letònia, Rússia, Xilè, Equador i de la Xina. En aquesta edició, la sortida i l'arribada es farà a l'Estadi Municipal d'Atletisme.

  La competició s'iniciarà a les 10 h, a la pista d'atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a les 11 h tindran lloc les proves absolutes de 5 i 10 km. Es premiaran els tres primers atletes de cada categoria. També rebran premi la persona més jove i el més veterana de cada cursa. A més, tothom que participi rebrà una bossa amb diversos obsequis dels esponsors i una samarreta tècnica. Els atletes participaran en un sorteig amb el número de dorsal i disposaran de guarda-roba, dutxes, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida, massatgistes i pica pica final i sorpreses. A més, els participants que són de fora de Sant Feliu tindran la possibilitat d'utilitzar gratuïtament el tren de rodalies Renfe.

  Les inscripcions es poden fer fins al dijous 15 a través del web www.lasansisantfeliu.com, on a més s'hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells, entre d'altres.

  Ampliació del circuit al c/ Pla

  Aquest any s'amplia el circuit al carrer del Pla en direcció a Molins de Rei. Així, el recorregut, homologat per la Federació Catalana d'Atletisme serà el següent: Mataró, Sànson, Miquel Coll i Alentorn, Pins, Constitució, Estació, Nadal, Laureà Miró fins al Karting, Laureà Miró fins a Comerç i Mataró. Els que corren 10 km faran el circuit dues vegades.

  Podeu consultar aquí les afectacions a la mobilitat tant de vehicles com del transport públic.

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar