Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 05:21:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

12/08/2019
Lectures: 738
Nova il·luminació al camp de futbol de les Grases

El camp de futbol municipal de les Grases (c/ Mataró 2-4) ja disposa d'una nova il·luminació amb tecnologia LED i d'un nou sistema de control dels projectors, que permet regular d'enllumenat segons les necessitats. Per exemple, a mode competició o a mode entrenament, incloent encendre mig camp o el camp sencer.

El camp s'ha adequat d'aquesta manera a la normativa vigent, perquè fins ara la instal·lació no permetia il·luminar amb la suficient uniformitat i no complia amb els requeriments de la norma UNE 12193 ni amb els criteris del Consell Català de l'Esport. Aquesta millora comporta també una reducció energètica i menys contaminació lumínica pels veïns de la zona.

L'obra, adjudicada a Softled Consulting, s'ha treballat conjuntament amb el club de futbol Santfeliuenc FC, ha durat un mes i ha tingut un pressupost de 17.759,16 euros.

La nova il·luminació del camp de futbol municipal de les Grases forma part del conjunt d'obres de millora de la ciutat que l'Ajuntament està realitzant, un any més, durant l'estiu, aprofitant la menor afluència de persones.

Estrena de la il·luminació en partit de Copa Catalunya

En el partit de setzens de final de la Copa Catalunya, disputat aquest dissabte 10 d'agost entre el Santfeliuenc FC i el CE Sabadell FC, es va poder apreciar la millora en la visibilitat gràcies a la nova il·luminació.

El Santfeliuenc va assolir la classificació per als vuitens de final de la Copa Catalunya després de guanyar el Sabadell a la tanda de penals. El partit va coincidir amb la Festa Major de Sant Llorenç i tota la ciutadania de Sant Feliu va poder veure el partit de franc. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar