Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 07:22:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

03/09/2019
Lectures: 350
Últims dies per gaudir de la piscina d'estiu de l'Escorxador

La temporada d'estiu de la Piscina Municipal de l'Escorxador és a punt d'acabar-se. El proper diumenge, 8 de setembre, l'equipament tancarà les portes després de gairebé tres mesos d'activitat.

La temporada, que es va iniciar el 15 de juny passat amb una jornada d'accés gratuït per a tothom per donar la benvinguda a l'estiu, mantindrà obertes les instal·lacions fins diumenge, d'11 a 20 h.

Enguany també s'ha dut a terme l'experiència de les 'Nits a l'Escorxador' durant els mesos de juliol i agost davant la bona acollida de la iniciativa impulsada per gaudir de la piscina les nits del cap de setmana. Així, durant les nits de divendres i dissabte, de 21 a 23 h, les persones usuàries han pogut accedir a la instal·lació adquirint una entrada per 2,25 euros.

Continua la tarifació social

Aquest és el tercer any que s'ha aplicat la tarifació social als abonaments mensual i de temporada de la piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar. El preu de l'abonament mensual ha oscil·lat entre els 24,35 i els 53,75 euros, mentre que l'abonament de temporada va dels 57,80 als 127,75 euros. En aquests abonaments s'aplica un 10% de descompte a les famílies amb persones amb discapacitats o amb infants en règim d'acolliment. També s'aplica un 20% de descompte a les persones titulars del carnet blau i descomptes del 30% als nuclis familiars segons tipus d'abonament i tram.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar