Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/02/2020 23:43:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

23/09/2019
Lectures: 374
El II Congrés Juga Verd Play reivindica els valors en l'educació i l'esport

El Centre Cívic Les Tovalloles va acollir dissabte 21 el II Congrés Juga Verd Play, que amb el lema "Els valors també compten" va aplegar personal tècnic, tutors i tutores i representants polítics vinculats amb el món de l'esport i l'educació. El regidor d'Esports Bernat Dausà i el representant territorial de l'esport a Barcelona Pere Vilà van donar el tret de sortida a una jornada en què es van desenvolupar diferents formacions, ponències i grups de treball per aportar coneixements, experiències i reflexions per part de les persones assistents sobre la pràctica esportiva escolar.

Els i les integrants dels diferents grups de treball van reflexionar sobre el significat dels valors i la seva aplicació diària, agrupats en temàtiques com 'Inspira't en valors', 'I tu, eduques Verd Play?', 'Connecta't al Juga Verd Play' o 'Vosaltres, jugueu Verd Play'. En les dues taules rodones, que portaven per títol 'Els valors en la societat actual' i 'Esportivitzem la cultura i culturitzem l'esportista', es va parlar de les oportunitats per educar en valors a través de vivències i experiències personals de les persones assistents. Un dels espais destacats del Congrés va ser 'Sintonitza Juga Verd Play', conduit pel director del programa de Ràdio Sant Feliu 'Àrea de Joc' Joaquín Rivas, en què es van entrevistar diferents personalitats vinculades al món de l'esport i l'educació física.

El Congrés va finalitzar amb una ponència en què, a mode de conclusió, es va reconèixer la feina de tots els agents implicats en l'esport escolar, des de famílies fins a professorat passant per personal tècnic, polítics i polítiques, equips directius, tutors i tutores de joc, equips psicològics, esportistes i, en general, totes les persones interessades en l'esport en edat escolar.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar