Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
10/07/2020 08:47:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

27/11/2019
Lectures: 846
El torneig en memòria de l'esportista José Molero aplega més de 400 esportistes

El Club Taekwondo Molero i el Club Suba Lee van organitzar el diumenge 24 de novembre el '1er memorial José Molero', un acte d'homenatge a qui va ser un referent d'aquest art marcial. El torneig va aplegar més de 400 esportistes d'aquesta disciplina i va comptar amb l'assistència de 48 àrbitres, 4 d'elles dones internacionals que havien estat entrenades per José Molero.

La competició es va desenvolupar durant tot el matí al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro. En el marc del torneig hi va haver  lliurament de premis i de plaques a l'Ajuntament de Sant Feliu i al departament d'Esports per la seva col·laboració, al Complex Municipal de Piscines, a la Federació Catalana de Taekwondo, a Joaquín Rivas per la difusió del Taekwondo Molero per Ràdio Sant Feliu, i a José Molero per la seva gran dedicació i entrega, placa que van recollir la seva dona i el seu fill. Finalment, es va fer un homenatge pòstum, amb un minut de silenci, la difusió d'un àudiovisual, una exhibició a càrrec de Real Pocket's Dance, combats de taekwondo arbitrats per les 4 àrbitres internacionals formades per l'homenatjat, i una actuació de Paula Bravo i Noa Molero.

Trajectòria professional de José Molero

Taekwondista, àrbitre internacional i mestre d'aquest art marcial durant els darrers quaranta anys, José Molero va iniciar la seva trajectòria professional el 1973, i va fundar sis anys després el Club Taekwondo Molero a Sant Feliu. Va ser jutge olímpic, director nacional de l'àrea, codirector europeu d'arbitratge i va participar en centenars de campionats nacionals, europeus i mundials. El 1999 va escriure un llibre sobre arbitratge, una obra que, segons la Real Federación Española de Taekwondo "va servir de guia per a tota una generació d'àrbitres novells que es van iniciar en l'arbitratge del taekwondo".

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar