Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/07/2020 05:23:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

11/12/2019
Lectures: 1370
Prop de 1300 persones participaran el diumenge 15 de desembre a la 8a Sansi Sant Feliu

El diumenge 15 de desembre tindrà lloc a Sant Feliu la 8a Cursa Popular Ciutat de les Roses, amb recorreguts de 5 i 10 quilòmetres homologats per la Federació Catalana d'Atletisme pel casc urbà de Sant Feliu. La cursa, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l'Ajuntament, tindrà prop de 1300 inscrits, amb participants també d'altres països. En aquesta edició, la sortida i l'arribada es farà a la pista d'atletisme de Les Grases.

La competició s'iniciarà a les 10 h, a la pista d'atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a les 11 h tindran lloc les proves absolutes de 5 i 10 km. Es premiaran els tres primers atletes de cada categoria. També rebran premi la persona més jove i la més veterana de cada cursa. A més, tothom que participi rebrà una bossa amb diversos obsequis dels esponsors i una samarreta tècnica. Els atletes participaran en un sorteig amb el número de dorsal i disposaran de guarda-roba, dutxes, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida, massatgistes i sorpreses. A més, els participants que són de fora de Sant Feliu tindran la possibilitat d'utilitzar gratuïtament el tren de rodalies Renfe.

Al web www.lasansisantfeliu.com s'hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells, entre d'altres.

Afectacions al trànsit
Des de les 8 h del matí i fins al final de la cursa no es podrà aparcar vehicles als carrers de Mataró, Granollers, Comerç, ni al lateral nord del carrer de Laureà Miró. La circulació en aquests carrers estarà restringida en determinats moments del matí, principalment quan estigui la cursa en marxa. L'afectació directa serà des de les 10.50 h fins a les 12.45 h. Mentre la competició no estigui en marxa, la Policia Local facilitarà els accessos.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar