Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2023 18:35:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Les persones empadronades a Sant Feliu ja poden sol·licitar els abonaments de la piscina de l'Escorxador

01/06/2022
Lectures: 2516
Les persones empadronades a Sant Feliu ja poden sol·licitar els abonaments de la piscina de l'Escorxador

La piscina municipal de l'Escorxador obrirà les seves portes el dia 17 de juny, en una nova temporada que s'allargarà fins al 4 de setembre. Com ve sent habitual, l'Ajuntament posa a disposició de les persones interessades en accedir-hi diversos tipus d'entrada, des de les puntuals fins als pacs, passant pels abonaments mensuals i de temporada. Per tramitar aquests últims, les persones empadronades a Sant Feliu han de demanar cita prèvia trucant per telèfon al 93 666 14 44 o a través d'aquest enllaç, fins al 8 d'agost. Les persones no empadronades poden fer la seva sol·licitud des del 16 de juny fins al 8 d'agost. Un cop les persones interessades tinguin la cita prèvia reservada, podran adquirir els abonaments al Complex Municipal de Piscines, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Aquest any es tornarà a aplicar la tarifació social als abonaments mensuals i de temporada de la piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i el nombre de persones del nucli familiar. Els preus s'han establert en base a 4 trams, i es poden calcular amb l'eina en línia que l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania en aquest enllaç. Per a aquelles persones que no vulguin acollir-se a la tarifació social, els preus dels abonaments seran de 57,87 euros el mensual i de 137,56 el de temporada. Consulteu en el tríptic informatiu les tarifes de la resta d'entrades, així com informació d'interès sobre la temporada 2022 de la piscina de l'Escorxador.

La piscina aplicarà durant tota la temporada, en el seu horari únic de dilluns a diumenge d'11 a 20 h, la normativa sanitària i les mesures decretades en cada moment pel PROCICAT. Aquestes estaran degudament senyalitzades a les instal·lacions mitjançant cartelleria.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior