Educació i formació

23/07/2018 02:03:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

18/12/2017
Lectures: 720
Els projectes BIS'17 es presenten en societat a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa

El programa BIS'17, Baix Innova Social, ha tancat portes l'edició d'enguany amb molt èxit, il·lusió, grans projectes i feina ben feta. La cirereta al pastís va ser la seva presència a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Prat de Llobregat el cap de setmana del 15 al 17 de desembre. Una presentació en societat que a la vegada va servir perquè es posessin en pràctica les seves habilitats comunicatives amb un pitch o resum molt sintètic de cadascun. Ara és on comença tot, on cada projecte comença a caminar.

Dotze projectes amb una clara vocació de canvi social, ja sigui en els àmbits de la salut i el suport als malalts (Appoyo, Mara Kerae, Hipertensión Pulmonar), de la consciència social i ambiental (Eh!ventos que suman, Amuuky, Som Eficiència), la cooperació (djumbai, BonDiaMon), el món cultural (wcLab holography, The Fish-E Company) o el tecnològic per reduir la bretxa digital (For the future, Tangencial). Tots ells van disposar de 2 minuts per fer arribar la seva proposta, els seus perquès i objectius, el seu entusiasme a l'audiència de la FESCdBLL. Moltes ganes, molta empenta i molta col·laboració entre ells, que ja s'ha començat a materialitzar en algunes accions.

Membres del BIS'17 a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Prat

El programa BIS'17 és una iniciativa de la Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat (XISC), liderada enguany per Sant Feliu Innova. És un programa per fer prototips, materialitzacions d'idees de serveis o productes amb vocació de canvi social, dins del Baix Llobregat, testejar-los i avançar en la posada en marxa accelerada d'aquests serveis emprenedors a través de metodologies com el Lean Startup i el Design Thinking. El BIS'17 s'ha desenvolupat al llarg de sis setmanes, des de principis de novembre a mitjans de desembre a Sant Feliu de Llobregat. El programa ha estat coordinat i gestionat per Núria Valero i Jennifer Baños de Lazzum.

La XISC està subvencionada per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action