Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 07:31:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

05/11/2018
Lectures: 335
Dos centres de secundària participen en la trobada de joves Tinguem Cura del Planeta

Sant Feliu va ser representada en la IV Conferència Estatal del projecte internacional Tinguem Cura del Planeta amb el delegat santfeliuenc Marc Abella, de l'Escola Mestral, i la professora de l'Institut Olorda Empar Sala. Ambdós van presentar els seus projectes de sostenibilitat a Sant Feliu en la trobada que va tenir lloc a Alcaraz, Albacete, del 17 al 19 d'octubre.

La conferència va reunir en la seva quarta edició 116 joves, 31 docents i personal tècnic de 9 comunitats autònomes (Madrid, Albacete, La Rioja, Palència, País Basc, Catalunya, Canàries, València i Múrcia). La delegació catalana estava formada per 3 tècniques i 3 mestres (d'Escoles Verdes, Agenda 21 de Sant Feliu i Escoles+Sostenibles) i 13 joves escollits a la VI Conferència catalana que va tenir lloc el mes de febrer d'enguany a Barcelona.

Durant les jornades els i les joves van realitzar diversos tallers de descoberta relacionats en l'entorn natural de la sierra d'Alcaraz, la despoblació dels entorns rurals i els diversos problemes ambientals que els afecten. L'exemplificació local de problemes globals per posteriorment proposar solucions que estan a la mà de tots i totes mitjançant assemblees i treball cooperatiu entre grups.

Tinguem Cura del Planeta és un projecte impulsat per la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), formada per la Xarxa d'Escoles Verdes i xarxes locals que promouen programes d'educació per a la sostenibilitat dirigits als centres educatius de Catalunya.

 

La ciutat de Sant Feliu participa d'aquest projecte des del seu inici, l'any 2009.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar