Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 07:12:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

12/11/2018
Lectures: 651
L'Escola de Famílies proposa set formacions per al curs 2018-2019

L'Escola de Famílies, projecte del Programa de Suport a les AMPA i AFA impulsat per l'Ajuntament, proposa un total de set sessions formatives per a aquest curs escolar 2018-2019. La primera formació tindrà lloc el 22 de novembre, i l'última tancarà el cicle el 16 de maig de 2019. La inscripció a qualsevol de les formacions és gratuïta.

En les sessions es tractaran temes molt diferents relacionats amb l'educació dels fills i filles. Algunes de les formacions s'adrecen exclusivament als pares i mares, però també n'hi ha obertes als infants o al conjunt de la comunitat educativa.

La sessió de dijous 22 de novembre, que es durà a terme a l'escola Falguera (c/ Sant Josep, 97) de 17 a 21 h, porta per títol 'Taller d'autoprotecció i suport vital bàsic i DEA', i servirà com a introducció a temes de primers auxilis i situacions d'emergència més freqüents.

Pel que fa a la resta de temàtiques que s'abordaran en les sessions destaquen el rol de la dona en la funció educativa, actituds per afavorir l'aprenentatge de filles i fills o l'aplicació de la neurociència per comprendre millor l'etapa de l'adolescència. Alhora, hi ha prevista una activitat en família que permetrà descobrir en una pantalla de 360 graus l'Univers que ens envolta. Podeu consultar el calendari de formacions aquí.

Per participar en les sessions cal inscriure's prèviament a la pàgina www.santfeliu.cat/escoladefamilies, indicant el nom i cognoms dels adults i infants que hi assistiran. Per tal de facilitar l'assistència de les famílies, el projecte compta amb un servei d'acollida per infants de 3 a 12 anys, prèvia inscripció i amb un mínim d'assistència.

Documents relacionats:
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar