Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 06:18:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

13/11/2018
Lectures: 302
Constitució del nou Consell d'Infants de Sant Feliu

El proper dimarts 20 de novembre, a les 18 h, es constituirà el 22è Consell d'Infants de la ciutat amb un acte a la Sala Ibèria al qual assistiran els nens i nenes que formen part del consell, les autoritats, col·laboradors, mestres, familiars i amics dels consellers entrants i sortints.

L'esdeveniment estarà protagonitzat pels integrants del Consell d'Infants, els quals explicaran la tasca desenvolupada durant el curs 2017-2018 i recordaran la responsabilitat del conjunt de la ciutadania en el respecte i la promoció dels drets dels infants, que precisament se celebra cada 20 de novembre.

Durant l'acte, es presentaran les activitats dutes a terme pel Consell per ajudar a la configuració i millora dels camins escolars, que va ser l'encàrrec municipal que l'Ajuntament li va fer el curs passat. En l'acte d'aquest dimarts també es farà públic l'encàrrec anual que fa l'Ajuntament per aquest curs 2018-2019.

En el marc de la celebració es farà el comiat als membres sortints del Consell, alhora que es donarà la benvinguda als nous membres.

El Consell d'Infants és un òrgan de participació ciutadana format per infants de 5è i 6è de primària escollits democràticament pels escolars dels centres educatius del municipi, en el marc d'un projecte educatiu en valors i civisme. Any rere any, el consell es renova parcialment per tal que els consellers i conselleres que han iniciat 1r d'ESO passin el relleu als alumnes de 5è. Els seus membres es reuneixen un cop al mes per fer propostes de millora de la ciutat, organitzar la seva participació en diversos esdeveniments i abordar l'encàrrec que se'ls formula anualment des de l'Ajuntament.

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar