Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 06:56:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

16/11/2018
Lectures: 369
Sant Feliu rep dues delegacions del programa d'intercanvi d'experiències educatives i d'alumnat Erasmus +

Aquesta setmana han visitat Sant Feliu representants d'alumnes que participen en dos ERASMUS, un en què hi participa l'escola Nadal i l'altre l'escola Josep Monmany. Des de l'Ajuntament s'han ofert recepcions institucionals per donar la benvinguda a la ciutat als membres integrants dels projectes. En concret, el dimecres 14 de novembre va tenir lloc a la Sala dels Àustries una recepció i aperitiu per a l'escola Nadal, i el dijous 15 de novembre es va fer el mateix acte institucional per a l'escola Josep Monmany.

En el marc del programa Erasmus + s'organitzen anualment trobades d'intercanvi d'experiències en l'àmbit educatiu a les quals assisteixen mestres i professors dels centres participants. En aquestes reunions no només es posen en comú les iniciatives dutes a terme en diverses parts del món, també s'estableixen acords de treball de cara a promoure la mobilitat geogràfica i cultural dels alumnes dels diferents països de tots els nivells educatius.

També es dona cobertura a aquest intercanvi entre l'alumnat. Concretament, els estudiants d'un mateix nivell acadèmic treballen conjuntament entorn un eix temàtic transversal, comparteixen a través de la xarxa els continguts i les experiències que generen en el marc d'aquest projecte, s'envien material per correu postal i, alguns d'ells, viatgen durant una setmana per trobar-se amb els companys dels centres d'altres països que hi participen.

 

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar