Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/08/2019 17:42:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  14/01/2019
  Lectures: 470
  La transformació dels patis escolars, eix central de la sisena trobada de les AMPA de Sant Feliu

  El dissabte 12 de gener, es va celebrar la sisena trobada d'associacions de mares, pares i famílies a la biblioteca de l'escola Pau Vila. Sota el títol "Transformem el pati de l'escola perquè esdevingui també un espai educatiu" la xerrada central a càrrec de Pitu Fernàndez, mestre amb llarga experiència en el disseny de projectes d'espais exteriors i patis adreçats a infants i joves i impulsor de l'associació El Safareig, va reflexionar sobre el model actual de configuració dels patis d'escola i la necessitat de transformar-los.

  A la jornada presentada per Mireia Aldana, regidora d'educació i infància i amb l'assistència de Lidia Muñoz, regidora de territori hi van participar una cinquantena de persones entre representants de les associacions, mestres i direccions dels centres que van tenir l'oportunitat d'intercanviar opinions i bones pràctiques que ja es dues a terme. 

  D'altra banda, també es va presentar l'encàrrec per al curs 2018-2019 del Consell d'Infants, consistent en crear una campanya de sensibilització del que significa anar sols i soles a l'escola. Aquesta instrucció complementa la tasca portada a terme durant el curs 2017-2018, que va ser la configuració dels camins escolars amb l'objectiu que anar a l'escola sigui una activitat agradable i segura, i formi part de l'educació dels infants com a ciutadans. 

  Finalment, es va concloure amb la presentació dels treballs i projectes de la plataforma de les Colles de les associacions de mares, pares i famílies. 

  Documents relacionats:
  Presentació 6a Trobada AMPA
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar