Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/08/2019 17:00:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  22/01/2019
  Lectures: 329
  Els alumnes de 6è del Col·legi Bon Salvador constitueixen tres cooperatives escolars

  El Col·legi Bon Salvador s'ha sumat enguany al programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), en el qual també participa el Col·legi Verge de la Salut.

  Els alumnes de 6è del Col·legi Bon Salvador han recollit avui els NIF de les seves cooperatives (Bonsa Team, Sense Límits i Bon Comerç) de mans de la segona tinenta d'alcaldia, Lourdes Borrell, i de la regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació, Margarita Llongueras.

  Els alumnes han explicat que ja han redactat i signat els seus estatuts, han distribuït els diferents càrrecs i han dissenyat els prototips dels productes que fabricaran i posaran a la venda. Està previst que les cooperatives escolars puguin participar en les diferents fires de la ciutat on puguin vendre els seus productes, recuperar la inversió realitzada i obtenir uns guanys, els quals es cediran en part a diferents entitats de la ciutat.

  Amb aquest projecte es pretén treballar diferents competències clau, com la comunicació lingüística, la matemàtica, l'artística, la digital, la social i ciutadana, o les pròpies de l'emprenedoria: l'autonomia i la iniciativa personal.

  El projecte de Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), impulsat per l'Ajuntament de Sant Feliu i la Diputació de Barcelona, és un projecte obert a la participació de totes les escoles del municipi. Els centres educatius interessats en participar en el programa es poden dirigir al Departament d'Educació o al Departament d'Activitat Econòmica.

   

  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar