Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 05:05:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

31/05/2019
Lectures: 944
Fins al 7 de juny es pot demanar cita prèvia per fer les preinscripcions a l'Escola Municipal de Música

Del 20 de maig al 7 de juny es pot demanar cita prèvia per fer les preinscripcions presencials per al curs 2019-2020 a l'Escola Municipal de Música.

La cita prèvia es pot sol·licitar per Internet, mitjançant el tràmit en línia que trobareu a www.santfeliu.cat/escolademusica, per telèfon trucant al 93 685 80 01, o de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (pl. Vila, 1), de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.

Les preinscripcions per al curs 2019-2020 a l'Escola Municipal de Música es faran del 10 al 21 de juny. Es podran fer mitjançant el tràmit en línia a www.santfeliu.cat/escolademusica o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana aquelles persones que tinguin cita prèvia.


Més de 30 anys de dedicació

L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu porta més de trenta anys dedicada
a la pedagogia i posant l'educació musical a l'abast de la ciutadania. L'objectiu principal és facilitar les eines bàsiques per tal que l'alumnat desenvolupi l'autonomia necessària per gaudir amb la música tant a nivell amateur com professional. L'oferta formativa és oberta a tothom, a partir dels tres anys, sense limitació d'edat. Es poden estudiar diferents especialitats instrumentals i estils variats. El centre està reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i actualment compta amb més de cinc-cents alumnes.

Més informació

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar