Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2020 01:41:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

22/05/2019
Lectures: 430
Finalitza l'Escola de Famílies del curs 2018-2019

El passat 16 de maig va finalitzar l'Escola de Famílies del curs 2018-2019, projecte que forma part del Programa de Suport a les AMPA (Associació de Mares i Pares d'Alumnes) i AFA (Associació de Famílies d'Alumnes), impulsat per l'Ajuntament, que ha realitzat un total de set sessions formatives des del passat 22 de novembre.

En les sessions, per les que han passat 200 persones, s'han tractat temes molt diferents relacionats amb l'educació dels fills i filles. La majoria de les formacions s'adrecen exclusivament als pares i mares, però també n'hi ha obertes als infants o al conjunt de la comunitat educativa. El format de les sessions també ha estat divers: tallers pràctics, xerrades, escenificacions teatrals...

Diferents activitats

Es programen activitats adreçades a les famílies amb fills de diferents edats i etapes educatives i de temàtiques diverses: com gestionar les emocions, com afavorir l'aprenentatge, quin és el rol de la dona en la funció educativa, quins papers juguen els pares en els canvis d'etapes educatives, què ens pot aportar la neurociència a l'adolescència...

La valoració després de cinc cursos d'Escola de Famílies continua sent molt positiva. Hi ha xerrades i cursos que són demanats per les famílies curs rere curs, com el "Taller d'autoprotecció i suport vital bàsic i DEA", el "Planetari digital" i "El viatge de primària a secundària".

Què és l'Escola de Famílies?

L'Escola de Famílies és un espai on les famílies del municipi poden parlar, aprendre i reflexionar sobre la criança i educació dels infants. Al llarg del nou curs escolar que començarà al setembre es programarà una nova edició de l'Escola de Famílies.

Aquestes sessions són gratuïtes, es realitzen en col·laboració amb als centres educatius de la ciutat i les associacions de mares, pares i famílies, i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar