Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2020 01:20:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

23/05/2019
Lectures: 730
Prop de 500 alumnes interpreten plegats la cantata "Bon dia, Joana!", basada en poemes de Joana Raspall

Prop de 500 nens i nenes de les escoles de Sant Feliu han interpretat plegats aquest dijous, 23 de maig, la cantata infantil "Bon dia, Joana!" en el marc del tradicional acte Les Escoles Canten. A la trobada, celebrada al Pavelló Municipal d'Esports Andrey Xepkin, han participat el professorat de l'Escola Municipal de Música i els alumnes de tercer o quart de primària de les escoles Falguera, Nadal, Arquitecte Gaudí, Josep Monmany, Miquel Martí i Pol, Pau Vila, Salvador Espriu, Mestral, Bon Salvador, Mare de Déu de la Mercè i Verge de la Salut. La narració ha anat a càrrec del músic, cantautor i actor santfeliuenc Joan Dausà.

La cantata "Bon dia, Joana!", estrenada al 2018, està basada en poemes de Joana Raspall dedicats als valors i a l'expressió dels sentiments. Joan Dausà es va implicar en la part literària de la cantata, escrivint el guió. També es va tenir en compte la seva opinió i la del professorat de la ciutat en el moment de seleccionar els poemes. Dausà ja ha treballat amb textos de l'obra de Joana Raspall en altres ocasions, per exemple, posant veu i música al poema "Podries" de l'escriptora santfeliuenca.

L'encarregat de musicar els poemes és Joan Josep Blay, professor de l'Escola Municipal de Música, qui repeteix en la tasca, ja que també va fer-ho en l'anterior cantata "Rosa Joana i les set magnífiques".

Tal com es fa des de fa anys, l'objectiu de l'acte és que els infants de 3r i 4t curs de primària de totes les escoles de Sant Feliu es trobin per interpretar plegats les cançons, que prèviament han treballat en l'assignatura de música a les aules, acompanyats d'un conjunt instrumental format pel professorat de l'Escola Municipal de Música.

La cantata està organitzada per l'Escola Municipal de Música i el Departament d'Educació de l'Ajuntament, amb la col·laboració de les escoles de Sant Feliu i els Voluntaris del Casal Municipal de la Gent Gran.

Àlbum de fotos a Facebook

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar