Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/09/2020 22:23:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

10/09/2019
Lectures: 905
Més de 6.700 alumnes inicien el curs escolar a Sant Feliu

Avui, dijous 12 de setembre, un total de 6.734 alumnes (un 14,7% de la població de Sant Feliu) ha iniciat el curs acadèmic 2019-2020 a les escoles i instituts públics i als col·legis concertats de Sant Feliu. 

Enguany, 4.116 alumnes (un 30%) estan matriculats als cicles d'educació infantil i primària, 2.115 (un 30%) fan l'ESO i 503 (un 10%) estudien batxillerat. Aquestes dades poden variar atesa la matrícula viva que permet la matriculació de nous i noves alumnes.

A les escoles bressol municipals hi ha un total de 403 infants entre 0 i 3 anys. Com a novetat, s'ha obert una nova aula, de P4, a l'escola Josep Monmany. A més, 546 alumnes assisteixen aquest curs a l'escola Municipal de Música. El nombre d'alumnes encara pot augmentar ja que la matrícula és oberta durant tot el curs.

Últim dia per matricular-se a l'Escola Mestre Esteve de Persones Adultes

El procés de matriculació de l'Escola Mestre Esteve de Persones Adultes està obert fins avui, 12 de setembre. Les persones interessades tenen una darrera oportunitat d'inscriure's al centre situat a la carretera de la Sànson 74, de 9.30 a 11.30 h, i de 18 a 20 h.

A punt per a l'inici de curs

Com tots els estius, l'Ajuntament ha aprofitat l'aturada de les aules per dur a terme diferents obres de millora, pintura i manteniment en instal·lacions educatives, de les que destaca:

  • Millor drenatge del pati i arranjament de les filtracions a la façana a l'escola Miquel Martí i Pol. L'obra, que va començar el 9 de setembre i que està previst que acabi a final de mes, va a càrrec de la Generalitat. 
  • Nou sistema de climatització a l'escola bressol Ginesta. S'estan instal·lat dues unitats de climatització que permeten regular la temperatura en funció del fred o la calor. El cost de les obres ha estat de 137.505,93 euros, IVA inclòs.
  • A l'escola bressol Patufet s'ha retirat el paviment de linòleum en determinades zones i s'ha col·locat un nou paviment de parquet sintètic, sòcols de fusta, entre altres. 
  • A l'escola Falguera s'ha substituït el linòleum en dos lavabos infantils, intervenció que forma part d'un conjunt d'actuacions per millorar l'accés i els lavabos. El pressupost de les obres a l'escola bressol Patufet i a l'escola Falguera ha estat de 33.150,03 euros, IVA inclòs.
  • Nova zona d'aparcament ('Petó i adéu') per desencotxar els infants a l'escola Salvador Espriu amb un pressupost de 48.397,74 euros, IVA inclòs. 

Conferència d'Angélica Sátiro per obrir el curs escolar

La conferència inaugural d'aquest curs, que anirà a càrrec d'Angélica Sátiro, doctora en pedagogia i escriptora, tindrà lloc el dijous 19 de setembre, a les 13 h, a l'auditori del Palau Falguera.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar