Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/04/2020 02:54:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

12/03/2020
Lectures: 85
Portes obertes de les escoles bressol municipals del 15 al 22 d'abril

Les escoles bressol municipals duran a terme durant els dies 15, 16, 20 i 22 d'abril les sessions de portes obertes a les famílies. Aquesta iniciativa pretén donar a conèixer aquests espais adreçats als infants d'entre 0 i 3 anys per ajudar les famílies a decidir millor a quin centre els agradaria inscriure els seus fills o filles el curs 2020-2021.

Les sessions són molt dinàmiques i disteses per donar a conèixer el projecte educatiu i inclouen la projecció de vídeos entre d'altres suports visuals per conèixer el dia a dia dels infants en aquests centres. Alhora, la jornada inclou la visita de les instal·lacions i dels diferents espais de cada escola bressol.

Totes les visites a les escoles es faran en horari de 17.30 a 19.30 hores amb el calendari següent:

Tarifació social

Les quotes mensuals del serveis bàsics d'educació i menjador de les escoles bressol municipals es fixen segons criteris de tarifació social, per adequar els imports al nivell de renda i al nombre de persones de cada nucli familiar. Amb la tarifació social l'Ajuntament facilita l'accés als serveis en igualtat d'oportunitats, de forma més equitativa i justa socialment.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar