Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2020 04:04:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

13/05/2020
Lectures: 1823
A Sant Feliu, 'Fem créixer l'escola pública'!

Amb el lema 'Fem créixer l'escola pública' l'Ajuntament ha impulsat una campanya de promoció de l'ensenyament als centres públics de la ciutat que té com a objectiu posar en valor l'educació pública com a instrument de cohesió social i d'igualtat d'oportunitats, en tant que es tracta de l'única oferta d'ensenyament de titularitat pública oberta a tothom, gratuïta, inclusiva i de qualitat.

La campanya s'engega coincidint amb la preinscripció escolar per al curs 2020-2021, que s'inicia avui 13 de maig. Amb aquesta iniciativa es vol posar de relleu la qualitat i els valors dels nou centres educatius públics que, afegits a les quatre escoles bressol municipals, l'Escola Municipal de Música, Aula Sant Feliu i el Centre de formació de persones adultes Mestre Esteve conformen una xarxa de setze centres de titularitat pública, l'oferta més important i completa de la ciutat.

Es destaca que la pública és una escola inclusiva i respectuosa, que promou l'atenció a la diversitat, la participació de les famílies, així com la creativitat i l'experimentació de l'alumnat. Alhora, els centres públics potencien el treball en equip i l'educació en valors com la solidaritat, el respecte i la sostenibilitat ambiental. La campanya també posa en relleu que els centres públics estan plenament arrelats a Sant Feliu i que treballen les tradicions locals.

Preinscripcions marcades per l'estat d'alarma

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i a fi d'evitar desplaçaments d'acord amb les mesures de confinament i desescalada gradual, la preinscripció a tots els ensenyaments s'ha de tramitar preferentment de forma telemàtica a través del web del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

L'Ajuntament de Sant Feliu ha habilitat el telèfon 93 685 80 01 per resoldre dubtes i oferir suport a l'hora d'emplenar la sol·licitud telemàtica de la preinscripció escolar (de P3 a 4t d'ESO) de la Generalitat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior