Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2020 03:38:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

20/05/2020
Lectures: 2170
La campanya d'escolarització de les escoles bressol municipals començarà dilluns 25 de maig

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i a fi d'evitar desplaçaments d'acord amb les mesures de confinament i desescalada graduals, la presentació de la sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2020-2021 es realitzarà de manera telemàtica. Les famílies interessades hauran de formalitzar la seva petició al portal de tràmits de l'Ajuntament des del 25 de maig fins al 5 de juny de 2020, ambdós inclosos.

De manera excepcional, aquelles famílies que no puguin presentar de manera telemàtica la preinscripció podran demanar cita prèvia a partir de divendres 29 de maig per fer-ho presencialment. En aquest cas, hauran de contactar amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana al telèfon 93 685 80 01, de dilluns a divendres de 8 a 20 h. S'assignarà dia i hora a una única persona qui, com a representant de l'infant, realitzarà la preinscripció presencial amb el compromís de respectar les mesures de seguretat i salut, incloent-hi l'ús de mascareta i guants. Les preinscripcions presencials es realitzaran entre els dies 2 i 5 de juny de 2020, ambdós inclosos, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, 1).

Per ser admès o admesa en una escola bressol o una llar d'infants pública l'infant ha de tenir com a mínim 16 setmanes a l'inici del curs 2020-2021. Si el centre té vacants podrà admetre al llarg del curs nens i nenes a partir del moment que compleixin 16 setmanes.

Les dates de matrícula i vacants de cada centre estaran condicionades per la crisi sanitària de la COVID-19.

L'Ajuntament ha habilitat un apartat web específic sobre el procés de matriculació de les escoles bressol en aquest enllaç, on es pot consultar informació rellevant sobre la presentació de sol·licituds o la publicació de llistes provisionals i definitives, entre d'altres. El calendari d'inscripció i matriculació és el següent:

  • Publicació del tour virtual de portes obertes. També podeu consultar els blocs de les escoles al següent enllaç.
  • Presentació de sol·licituds: del 25 de maig al 5 de juny.
  • Publicació de llistes provisionals amb barem: 9 de juny.
  • Reclamacions: del 10 al 12 de juny.
  • Sorteig públic per Internet: 16 de juny.
  • Publicació de llistes definitives d'admesos: 18 de juny.
  • Període de matriculació: del 19 al 25 de juny.

Portes obertes virtuals

La situació actual no permet la tradicional visita dels centres per part de les famílies per ajudar-les a triar la millor opció per als seus fills i filles. Per això, i amb l'objectiu de facilitar l'elecció de l'escola que s'ajusti a les seves necessitats, les famílies tenen a la seva disposició un tour virtual que es pot consultar en aquest enllaç. També disposen d'informació actualitzada en els corresponents blocs de les escoles bressol municipals.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior