Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2020 06:32:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Exposicions i jocs durant les Festes de Primavera

Cada any, durant les Festes de Primavera de la ciutat, les escoles de l'Agenda 21 expliquen a la ciutadania el que estan fent, amb el suport de l'Oficina de Serveis Ambientals.

Curs 2012-13

El curs 2012-13, l'AMPA de l'Escola Nadal va organitzar jocs de foment de la reducció de residus i el reciclatge per a infants, dins el conjunt tallers i activitats de medi ambient promoguts per l'Ajuntament.

Jocs de foment de la reducció de residus i el reciclatge per a infants

Curs 2009-10

El curs 2009-10, les escoles van explicar-nos quines actuacions fan per lluitar contra el canvi climàtic, per tal de contribuir a reduir les emissions de CO2 que genera la nostra ciutat. Així, ens van explicar la seva contribució al Pla d'Acció per l'Energia Sostenible (PAES) que està tirant endavant l'Ajuntament, per tal de reduir, d'ara a l'any 2020, un 20% les emissions de CO2, i incrementar en un 20% l'eficiència energètica i l'ús de les energies renovables.

Actuacions de les escoles per lluitar contra el canvi climàtic

Fes clic a la imatge per descarregar el PDF amb totes les actuacions.

Curs 2008-09

El curs 2008-2009, els alumnes van poder visitar l'exposició itinerant Respirem Benestar en el qual van poder aprendre sobre els factors que afecten a la qualitat del nostre aire, especialment en zones tan sensibles com la nostra, la vall del Llobregat.

Exposició itinerant "Respirem Benestar"

Interior de l'Ambibús amb nens

Curs 2007-08

El curs 2007-2008, els nois i noies van treballar la problemàtica dels residus i van elaborar roses amb materials de rebuig, amb les quals van voler plasmar com seran les nostres roses del futur si no tenim cura del medi ambient de la nostra ciutat. És per això que els mateixos nois i noies van anomenar l'exposició “Les roses que no volem”.

Exposició A21E

Exposició "Les roses que no volem"