Festes de Primavera

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/04/2020 21:47:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festes de Primavera
Tota la informació de les festes

Més vestida de roses que mai!

Sr. Jordi San José Buenaventura, l'Alcalde

L’any passat, la façana de l’Ajuntament, commemorant la 60a Exposició de Roses, va deixar a tota la ciutat i als nostres visitants amb la boca oberta. Enguany, que commemorem la 40a edició de la Fira Industrial i Comercial del Baix Llobregat amb un retorn als anys 80, aquell elegant vestit de roses del nostre ajuntament guarnirà encara més espais de la nostra ciutat: Sant Feliu, més vestida de roses que mai, més Ciutat de les Roses que mai!

Una altra novetat marcarà les Festes de Primavera: el soterrament de les vies, ara sí amb data d’inici de les obres! La unitat i la persistència de tota la ciutat han donat els seus fruits, i a final de novembre veurem començar el treball de les màquines, com ha anunciat el Consell de Ministres.

Cal que la participació de la ciutadania se centri ara en la urbanització de la superfície, i en la consulta que tindrà lloc també al novembre. Cal la màxima informació, i la plaça de la Vila serà l’escenari on es prepararà la construcció del Sant Feliu del futur, de la mà de la Ponència Unitària del Soterrament.

La feina de moltes entitats i persones lluirà plenament aquests dies. Des dels Amics de les Roses fins a les empreses i comerços, les entitats esportives, culturals, de gent gran i juvenils, Sant Feliu tornarà a ser escenari de la seva aportació imprescindible per fer possible la ciutat viva i activa que som. Per a mi, que he estat regidor durant 20 anys i després alcalde els darrers 8, l’orgull de Sant Feliu és sobre tot la vitalitat de la seva gent, de l’edat que sigui, de l’origen que sigui, del barri que sigui.

Que la meva darrera presentació d’un programa de Festes sigui, justament i amb tota justícia, un homenatge i un agraïment infinits als comerços i a les entitats i, en definitiva, a les persones que les fan possibles!

Jordi San José
L’alcalde