Festes de Primavera

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2019 02:30:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festes de Primavera
Tota la informació de les festes

Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

La Fira, l’aparador del comerç surt al carrer

La 39a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, aparador del comerç i del teixit associatiu local, omplirà els principals carrers del centre de la ciutat de parades i estands amb productes de tota mena. Els comerços mostraran els seus productes i serveis.

El carrer de Laureà Miró acollirà una mostra del comerç local. Al tram comprès entre els carrers de Pou de Sant Pere i Josep M. de Molina trobareu Tendències Street, on comerços santfeliuencs faran demostracions i degustacions dels seus productes.

Pel que fa a la plaça de la Vila enguany estarà ocupada per dos elements que seran capdals en aquestes Festes: un homenatge als 90 anys de la primera Exposició de Roses i el 60è aniversari en què es va declarar Nacional, que trobareu a la façana de l'Ajuntament, i l'estand del Soterrament on trobareu informació sobre el mateix i sobre el procés participatiu que es durà a terme després de l'estiu per definir el que hi haurà a sobre de la superfície que s'alliberi. 

La Fira Verda i el Mercat de Pagès es traslladen aquest any al carrer de Pi i Margall, a l'alçada del passeig de Bertrand. Seran diferents espais que mostraran el compromís del nostre muncipi amb el medi ambient (exposicions, tallers i assessorament) i fer un Sant Feliu més sostenible.

La distribució dels espais de la Fira és la següent:

  • Els comerços i serveis locals ocuparan el nou espai del recinte firal ubicat en el tram del carrer de Laureà Miró comprès entre els carrers de Josep M. de Molina i Creus/Batista.
  • Infants i joves podran gaudir un any més de les activitats del Firajoc, al parc Nadal, i del Firaesport, al col·legi Verge de la Salut. L’oferta d’oci inclou jocs, tallers, karts, caiacs i una àmplia varietat d’activitats esportives com ara watervolei, karate, zumba o la possibilitat d’escalar en un rocòdrom i tirar-se en una tirolina.
  • Com ja és habitual, el passeig Bertrand es destina a l'alimentació i degustació de productes. Enguany comptarà amb una novetat, un espai dedicat a Food Truck. L'espai El Tast, gestionat per l'entitat Posa-me'n un, amplia la Mostra de vins, caves i gastronomia que s'instal·la un any més a l'aparcament del Casal de la Gent Gran, on es podrà menjar i beure, tot gaudint d'actuacions musicals en directe.
  • Les entitats locals estaran situades al carrer de Pi i Margall, entre Vidal i Ribas i el passeig de Bertrand, mentre que la plaça de l'Estació acollirà les colles de la ciutat.
  • El passeig Nadal es transformarà en un espai dedicat a l'artesania i a l'art on es podran trobar tota mena de productes fets a mà o tradicionals. A més, trobareu el punt d'informació Turística de Sant Feliu i de la Fira, on es portaran a terme diferents activitats per conèixer la ciutat.
  • En el carrer Constitució hi haurà les parades dels encants, amb una gran varietat de productes de roba, complements, bijuteria o joguines, entre altres.
  • El sector de l'automoció tindrà espai propi al carrer de Vidal i Ribas.

Imatge de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat