Festes de Primavera

22/03/2018 04:49:03

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festes de Primavera
Tota la informació de les festes

Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

La Fira, l’aparador del comerç surt al carrer

La 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, aparador del comerç i del teixit associatiu local, omplirà els principals carrers del centre de la ciutat de parades i estands amb productes de tota mena. Els comerços mostraran els seus productes i serveis.

El carrer de Laureà Miró acollirà una mostra del comerç local. Al tram comprès entre els carrers de Pou de Sant Pere i Josep M. de Molina trobareu el Consorci de Comerç i Tendències Street, on comerços santfeliuencs faran demostracions i degustacions dels seus productes.

Pel que fa a la plaça de la Vila enguany estarà ocupada per la Fira Verda. Seran diferents espais que mostraran el compromís del nostre muncipi amb el medi ambient (exposicions, tallers i assessorament) i fer un Sant Feliu més sostenible.

 La distribució dels espais de la Fira és la següent:

  • Els comerços i serveis locals ocuparan el nou espai del recinte firal ubicat en el tram del carrer de Laureà Miró comprès entre els carrers Josep M. de Molina i Creus/Batista.
  • Infants i joves podran gaudir un any més de les activitats del Firajoc, al parc Nadal, i del Firaesport, al col·legi Verge de la Salut. L’oferta d’oci inclou jocs, tallers, karts, caiacs i una àmplia varietat d’activitats esportives com ara watervolei, karate, zumba o la possibilitat d’escalar en un rocòdrom i tirar-se en una tirolina.
  • Com ja és habitual, el passeig Bertrand es destina a l'alimentació i degustació de productes. L'espai El Tast, gestionat per l'entitat Posa-me'n un, amplia la Mostra de vins, caves i gastronomia que s'instal·la un any més a l'aparcament del Casal de la Gent Gran, on es podrà menjar i beure, tot gaudint d'actuacions musicals en directe.
  • El carrer Vidal i Ribas esdevindrà l'espai on s'ubicaran les entitats locals, mentre que la plaça de l'Estació acollirà les colles de la ciutat.
  • El passeig Nadal es transformarà en un espai dedicat a l'artesania i a l'art on es podran trobar tota mena de productes fets a mà o tradicionals. A més, s'hi instal·larà una part de la Fira Verda, on trobareu productes d'agricultura ecològica i de Denominació d'Origen.
  • En el carrer Constitució hi haurà les parades dels encants, amb una gran varietat de productes de roba, complements, bijuteria o joguines, entre altres.
  • El sector de l'automoció tindrà espai propi al carrer Pi i Margall.

 

Imatge de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

Link to ObjectExecute action