Festes de Primavera

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/03/2020 21:22:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festes de Primavera
Tota la informació de les festes

Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

Imatge del 40 aniversari Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

La primera edició de l'esdeveniment data de l'any 1980 i aquest any 2019 celebrem l’edició 40!

Durant la Fira els carrers del centre de Sant Feliu esdevenen un gran aparador comercial i del teixit associatiu local, amb activitats, espais de degustació i tast de productes, animació i molt més!

La ciutat guadirà d'un esclat de colors i roses a edificis emblemàtics de la ciutat i podem recordar els 40 anys de La Fira amb una exposició a l'aire lliure de cartells, fotos i retalls de premsa al carrer de Laureà Miró, entre Pou de Sant Pere i Joan Batllori.

 

Coneix el recinte firal!

Imatge de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

El carrer de Laureà Miró acollirà una mostra del comerç de la ciutat. Al tram comprès entre els carrers de Pou de Sant Pere i de Josep M. de Molina trobareu Tendències Street, on comerços santfeliuencs faran demostracions i degustacions dels seus productes, i on recordarem els anys 80.

Enguany la plaça de la Vila es converteix en la Plaça de la Via, un espai amb activitats, informació i coneixement del Sant Feliu del futur. També podreu descobrir el soterrament a través d'elements interactius. A les tardes fer un petit viatge en trenet per la plaça.

Ràdio Sant Feliu us oferirà una programació especial, fent seguiment de tot allò que passi durant les Festes de Primavera: entrevistes, activitats, música i molt més.

La Fira Verda es trobarà a passeig Nadal i a l'espai de la Fundació Agrícola de Sant Feliu, on gaudirem de diferents espais entorn la sostenibilitat i l'agricultura.

FiraEsport 3.0, el dissabte a la tarda, enguany estrena espai. Estarà situada a la pl. Vuit de Març i a la pl. del Casal de Joves. Sota el lema "Vine! Que no t'expliquin stories", el jovent podrà gaudir de diferents activitats com la Gran Gimcana "Humor Amarillo", làser tag, walking futbol, bodyattacak/bodycombat o zumba.

Firajoc, un espai de jocs per a infants per gaudir de jocs el dissabte al matí, estarà al parc Nadal.

Com ja és habitual, el pg. Bertrand es destina a l'alimentació i degustació de productes.

Amb les Foodtrucks podrem degustar productes del món, al nou espai del c/ Pi i Margall.

L'espai El Tast, gestionat per l'entitat Posa-me'n un, amplia la Mostra de vins, caves i gastronomia que s'instal·la un any més a l'aparcament del Casal de la Gent Gran, on es podrà menjar i beure, tot gaudint d'actuacions musicals en directe.

Les entitats locals estaran situades al c/ Pi i Margall, entre Vidal i Ribas i el passeig de Bertrand, mentre que la pl. Estació acollirà les colles de la ciutat.

El pg. Nadal es transformarà en un espai dedicat a l'artesania i a l'art on es podran trobar tota mena de productes tradicionals o fets a mà. A més, trobareu el punt d'informació Turística de Sant Feliu i de la Fira, on es portaran a terme diferents activitats per conèixer la ciutat i on podreu adquirir la samarreta de les Festes de Primavera.

Al c/ Constitució hi haurà les parades dels encants, amb una gran varietat de productes de roba, complements, bijuteria o joguines, entre altres.

El sector de l'automoció tindrà un nou espai al recinte, el trobareu als carrers de Vidal i Ribas, Torras i Bages i passeig Bertrand.