Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/06/2024 16:41:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Centre Yuzz

Què és Yuzz?

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Fundació Banesto van signar un acord de col·laboració per tal que Sant Feliu de Llobregat fos una de les 7 seus de Catalunya, i 33 d’Espanya, on es va desenvolupar la quarta edició (2012/2013) concurs YUZZ d’emprenedoria i talent jove

Yuzz busca joves emprenedors de base tecnològica: Internet, continguts, entreteniment, media i audiovisual, mobilitat, telecomunicacions...

Yuzz es un concurso

En aquest enllaç es pot accedir a la informació bàsica del projecte en format tríptic.

Aquí vídeo explicatiu resum i aquest altre expliquen la iniciativa:

 

Aquest concurs de talent jove amb idees de base tecnològica, és l'escenari on es desenvoluparan les grans idees que revolucionaran les noves tecnologies potenciant la intel·ligència col·laborativa i aportant als 648 joves emprenedors infraestructura, assessorament, formació i coneixement de negoci per garantir l'èxit de la idea en el mercat.

Ser una ciutat que participa al YUZZ és esdevenir i comptar amb un centre d’alt rendiment pel desenvolupament d’un programa de creació d’empreses de base tecnològica i ràpid creixement.

 Fundació Banesto + Yuzz

 

Què és el centre Yuzz Sant Feliu?

El Centre Yuzz Sant Feliu el van composar 20 joves de 18 a 30 anys amb idees o projectes de base tecnològica que volíen rebre formació i assessorament, durant 7 mesos, per tal de desenvolupar i concretar els seus projectes empresarials i idees de negoci. Els participants oficials del concurs Yuzz 2012-2013, entre novembre i juny, van ser els veritables protagonistes de la iniciativa Yuzz.

Els participants també van poder accedir a diversos ponents i xerrades de primer nivell i amb personatges de referència de l’escenari emprenedor i tecnològic nacional i experts locals així com accés a programes i xarxes de finançament especialitzades en startups.

El millor projecte dels 20 participants de la seu de Sant Feliu va realitzar al juliol de 2013 un viatge a Silicon Valley (California) i els 3 projectes més brillants de tots els centres Yuzz van rebre una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per contribuir a fer realitat la seva idea empresarial.

L’aportació a càrrec de l’Ajuntament, a banda de l’econòmica, va ser l’espai físic de la Torre del Roser amb materials i instal·lacions, un coordinador local, experts professionals locals com a complements de capacitació i mentorització, la captació de joves i la difusió del projecte.

Torre del Roser

Salta a la part superior