Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 18:04:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Vídeos

Programes de televisió

  • E+I Emprendedores e Innovadores - Capítol 26 - Programa resum que abasta diferents empreses i projectes d'emprenedors espanyols al mercat internacional: Xina a la Carta, Advance Medical Project, Tuenti, LGN, Matarromera, Halotech, Going Green, Anboto, Zytech, Social Noise, Comarth i Privalia.
  • E+I Emprendedores e innovadores - Capítol 22 - Enrique Esclop, espanyol, funda Cytech Solar que posseeix una facturació de vint milions d'euros amb expectatives primerenques de sortir a borsa i filials en diferents països.

Parlem amb una estudiant de doctorat que avalua contaminació per nitrogen en ecosistemes mediterranis.

  • E+I Emprendedores e innovadores - Capítol 16 - Fa poc més d'un lustre parlar de xarxes socials no era habitual, no obstant això al nostre país, un grup de joves emprenedors es va encomiar la tasca de crear la primera comunitat espanyola... i ho van aconseguir. Així va néixer Tuenti.
  • E+I Emprendedores e innovadores - Capítol 1 - En l'empresa Format Verd amb seu a Orense i Porto ens mostren com és possible conjuminar estètica i noves tecnologies en l'emmagatzematge i recollida de residus urbans. Al mateix temps Arnau Busquets, investigador junior de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona investiga com afecta el consum de cànnabis en la memòria dels ratolins.
Salta a la part superior