Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/10/2021 20:58:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

L'Ajuntament - Consistori 2015-2019

Útimes opinions publicades:
20/12/2018 Comuns pel dret a l'habitatge

La defensa del dret a l'habitatge ha estat una constant en el nostre treball a l'Ajuntament durant aquests darrers mandats.

20/12/2018 (In)seguridad ciudadana

En Sant Feliu se ha incrementado la sensación de inseguridad ciudadana, convirtiéndose en una preocupación para las vecinas y vecinos de nuestra ciudad.

20/12/2018 Economia solidària

Sant Feliu es va adherir a la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària, gràcies a una moció proposada pel Grup Municipal d'Esquerra Republicana.

20/12/2018 La Libertad, la Igualdad y la Fraternidad, imposibles sin Seguridad

En primer lugar, y gracias a la moción presentada por Ciutadans en el Pleno, ICV-Comuns y sus aliados separatistas se han visto obligados a eliminar el infame símbolo de la pancarta que mancilla la fachada del Ayuntamiento, puesto que se arriesgaban a la acción de la justicia.

20/12/2018 On són les polítiques municipals d'habitatge?

Al llarg dels darrers anys ha estat habitual sentir a parlar, i molt, sobre la situació de l'habitatge a Barcelona. Però el que és menys freqüent és el debat sobre els efectes que processos com la gentrificació (l'ocupació de barris tradicionals per part de persones amb un major poder adquisitiu) o l'encariment progressiu dels lloguers a la capital provoquen també sobre els municipis de la seva àrea metropolitana.

20/12/2018 Globalització i democràcia local

Aquest potser és el darrer article ). Sempre quedarà Fetasantfeliu (gràcies) i algún blog.

20/12/2018 Mi carta a los Reyes Magos

Aprovechando las fechas en las que nos encontramos, no puedo desperdiciar la oportunidad de compartir en El Butlletí mi particular carta, que empieza así:

Queridos Reyes Magos,
 

Més opinions:

Grup municipal d'ICV-EUiA-E. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal d'ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del PDeCat. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de CCVeins. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió

Salta a la part superior