El Consistori

25/06/2018 00:24:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'opinió

L'opinió

Amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig, i tal com es va acordar en el Consell de Comunicació, es posa a disposició de les vuit formacions polítiques que es presenten a les eleccions un espai al web de l’Ajuntament on puguin expressar la seva opinió i demanar el vot a la ciutadania.

Últimes opinions publicades:

 

Accedir al canal RSS de L'opinió
12/12/2017 Catalunya en Comú-Podem és l'única garantia d'un Govern de canvi i de progrés

Davant del context actual, des de Catalunya en Comú-Podem (CatECP) volem superar la política de blocs, que ha fracassat i ens ha portat a un escenari de bloqueig que nosaltres no haguessim desitjat mai.

12/12/2017 Solucions. Ara Iceta!

El proper dia 21 de desembre tothom estem cridats a les urnes. Aquestes SÍ són unes votacions com les de sempre, on amb el nostre vot, totes i tots, decidirem quin és el nostre Parlament de Catalunya.

12/12/2017 República o repressió

L'independentisme català sempre ha proposat respostes polítiques a un problema polític. El problema és que una enorme majoria de catalans volen canviar el marc de relació amb l'Estat Espanyol, un 70% de catalans, segons totes les enquestes, volen decidir el futur polític de Catalunya. L'autonomisme com a eina és un element insuficient, caduc, obsolet.

12/12/2017 Ara sí votarem

Ahora que tenemos urnas de verdad y nos ampara la Constitución y el Estado de Derecho. Ahora que hay plenas garantías democráticas y nadie votará más de una vez. Votaremos y ganaremos porque somos más los que nos sentimos catalanes, españoles y europeos.

 

12/12/2017 Recuperem el govern legítim de Catalunya

L'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola ens va deixar als catalans i catalanes sense el nostre govern. I la imposició de les eleccions d'aquest proper 21 de desembre ens posa davant l'obligació de votar uns representants, quan ja els tenim i sota una amenaça de què si no surt una majoria unionista continuaran les restriccions i la repressió sobre les nostres institucions i el nostre poble.

12/12/2017 Veïns representa un cambio de modelo del presupuesto tradicional

Con 10 votos a favor, 10 en contra y una abstención, el voto de calidad del alcalde decidió que el Pleno Municipal aprobara el acuerdo anual de mayor trascendencia para toda la ciudad. Es un presupuesto poco representativo y pensado más en las elecciones municipales de 2019 que en la gestión económica y financiera a medio y largo plazo.

12/12/2017 España es la solución

Este mes de diciembre, hace exactamente 40 años, con Tarradellas como president de la Generalitat provisional, tomaron posesión los miembros de nuestro primer Consejo Ejecutivo de la democracia. Fue uno de los hitos de la Transición española.


Més opinions:

Logo del grup municipal d'ICV-EUiA-E. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal del PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal d'ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal del PDeCat. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal de CCVeins. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal del Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió

Sitemap

Menú de xarxes socials

  • Facebook
  • Twitter
  • Blocs
  • Youtube
  • Linkedin
  • Instagram
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08980 Sant Feliu de Llobregat
  • Tel. 93 685 80 00
  • ajuntament@santfeliu.cat
Link to ObjectExecute action