El Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/03/2019 15:23:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'opinió

12/12/2017
Lectures: 747
Catalunya en Comú-Podem és l'única garantia d'un Govern de canvi i de progrés

Davant del context actual, des de Catalunya en Comú?Podem (CatECP) volem superar la política de blocs, que ha fracassat i ens ha portat a un escenari de bloqueig que nosaltres no haguessim desitjat mai.

Ara, però, som qui té la clau del desbloqueig, perquè tenim les mans lliures, tant de corrupció -no com Junts per Catalunya que es disfressa però que és la Convergència del 3%-, com de les herències del fracàs de la política de blocs d'aquests mesos.

Necessitem avançar en el nostre autogovern però la solució només passa per arribar a un Nou Acord que ens permeti recosir la societat i avançar com un sol poble. Catalunya ha de poder decidir lliurement el seu futur i només CatECP n'és garantia. Arrimadas sap que quan ella diu que vol ser la presidenta dels independentistes i dels que no ho són, no s'ho creu ningú. Igual que quan diu que no és de dretes.

CatECP volem recuperar la vocació del catalanisme popular -que el PSC ha abandonat donant suport a l'aplicació de l'article 155-, i mitjançant el canvi a Catalunya, estimular el canvi a la resta de pobles d'Espanya; que han de ser conscients que el que el 21D es juga a Catalunya és també l'exercici dels seus drets i llibertats. Perquè reformar la Constitució per anar a propostes més centralistes i polítiques més antisocials és el que volen PP i C's, però nosaltres apostem per garantir drets, tant el dret a decidir com els drets socials.

I als que diuen que no es podran fer polítiques socials fins que no s'assoleixi la independència, cal dir-los clarament que la societat està patint i que ja no pot seguir esperant.

Que es fixin en l'exemple d'Ajuntaments com Sant Feliu o Barcelona, nosaltres no posem excuses.

CatECP apostem per realitzar una revolució democràtica i feminista, per acabar amb les desigualtats i bastir una societat més justa i decidida en la defensa entre d'altres, dels drets de les dones i de les persones homosexuals; no com el número 3 a les llistes del PSC, Ramon Espadaler que sempre ha estat contrari al reconeixement de les llibertats personals.

CatECP som l'única garantia de defensa de la Catalunya treballadora, aquella que va lluitar per aconseguir les llibertats socials, polítiques i nacionals; la Catalunya real que la resta no volen veure perquè només els interessa el debat de les banderes. Per tot això, vota Catalunya en Comú-Podem, som comuns com tu!

 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar