El Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2019 09:19:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'opinió

12/12/2017
Lectures: 785
Recuperem el govern legítim de Catalunya

L'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola ens va deixar als catalans i catalanes sense el nostre govern. I la imposició de les eleccions d'aquest proper 21 de desembre ens posa davant l'obligació de votar uns representants, quan ja els tenim i sota una amenaça de què si no surt una majoria unionista continuaran les restriccions i la repressió sobre les nostres institucions i el nostre poble.

El bloc unionista, amb un PP al capdavant que a Catalunya només representa al 8% de la població i el 39% si sumem C's i PSC, ha decidit que poden aplicar les lleis a mida dels seus desitjos mentre els Comuns s'ho miren tot des de la barrera. Ho han fet, a més, amb la complicitat d'un sistema judicial que prèn decisions directament partidistes i que afecten greument la campanya electoral. L'exemple més ridícul, que no el més sagnant, el trobem en la prohibició de la presència del color groc.

De tot aquest procés l'única lectura possible és que des de l'Estat no han entès en cap moment el poble català. Mentre que des de Madrid esperen que es produeixi un punt d'inflexió, des del PDeCAT a Sant Feliu estem absolutament convençuts de què aquestes eleccions imposades són una oportunitat, per reafirmar-nos una vegada més, en la nostra voluntat de què els catalans no volem seguir a Espanya.

El nostre país compta amb un govern legitimat pel poble i ara tenim una oportunitat de restituir-lo. Per aquest motiu des del PDeCat us demanem el vot per al president Puigdemont a través de la llista unitària i transversal de JUNTS PER CATALUNYA ja que aquesta és l'opció que garanteix la continuïtat del projecte democràtic sortit de les urnes el 27-S de 2015 i del 1-O de 2017 que la intervenció de l'estat ha aconseguit posar en suspens, però no aturar. Volem que s'acabi amb l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i exigim l'alliberament dels presos polítics i el retorn dels nostres representants a l'exili, per tal de restituir la República.

Aquestes són reclamacions que tots els catalans i catalanes hem de fer nostres i que, ara per ara, només podrem exigir a través d'una resposta majoritària a les urnes.

Hem demostrat sobradament al llarg dels darrers anys que les paperetes no ens fan por, al contrari, que la nostra principal voluntat és poder expressar-nos de manera democràtica i pacífica. Per aquest motiu hem d'aprofitar que aquesta és precisament una de les nostres fortaleses per tal de participar de manera massiva i contundent.

Ens han donat una empenta. Ens han tirat al terra. Però no han acabat ni amb nosaltres ni amb les nostres esperances. Ens volien agenollats i ens trobaran dempeus.

 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar