Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:04:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

L'Ajuntament - Consistori 2015-2019

L'opinió del Grup municipal:

Logo del Grup Municipal d'ICV-EUA Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa

ICV-EUiA-E
20/12/2018 Comuns pel dret a l'habitatge

La defensa del dret a l'habitatge ha estat una constant en el nostre treball a l'Ajuntament durant aquests darrers mandats.

03/12/2018 Construïm col·lectivament el Sant Feliu del futur

Tot just hem iniciat la fase d'elaboració de propostes del procés participatiu per definir la superfície que s'alliberarà després del soterrament de les vies. De la mateixa manera que l'arribada del tren va condicionar la vida i el creixement de la nostra ciutat, ara el soterrament ens brinda l'oportunitat de construir col·lectivament el Sant Feliu del futur.

 

28/06/2018 Un soterrament sense marxa enrere

Aquest és el missatge que vull deixar clar i que així se'ns ha fet arribar des d'Adif. Res, ni per suposat el canvi de govern d'Espanya, pot aturar un procés de soterrament que ja és imparable.

 

01/07/2016 En Comú Podem torna a guanyar a Sant Feliu 6.727 gràcies!

A Sant Feliu, com ho fem a Catalunya repetint els resultats històrics de les eleccions del desembre, En Comú Podem, hem tornat a guanyar les Eleccions Generals amb 6.727 vots (28,73%), amb gairebé 2.000 vots de diferència sobre la segona força.

27/05/2016 Volem viure lliures de violències

Aquests dies hem rebut el cop més violent de la violència masclista a la nostra ciutat. Sense entrar en la batalla de les xifres, des de començament d'any fins ara portem més del doble de dones assassinades que l'any passat a mans de les seves parelles o exparelles a l'Estat espanyol.

01/12/2015 El canvi real és possible

El diumenge 20 de desembre estem cridats de nou a les urnes. Aquestes eleccions generals ens presenten un escenari únic per donar un pas endavant i barrar del tot les polítiques de dretes que tant han empobrit la nostra societat.

09/09/2015 Per la convivència i contra el racisme

Arran del canvi d'ubicació del centre de culte de la comunitat musulmana, a la nostra ciutat s'ha aixecat un debat que afecta a la convivència. A Sant Feliu fa més de 14 anys que existeix un centre de culte islàmic en el barri Centre, que mai ha ocasionat cap mena de problemàtica derivada de la seva activitat.

03/07/2015 Discurs d'investidura

Gràcies a totes les persones que avui ens acompanyeu en aquest auditori, gràcies Síndic de Greuges, gràcies als alcaldes Baltasar, Merino i Vázquez, al company i diputat al Parlament de Catalunya, Jaume Bosch, i a la companya i diputada al Parlament, Dolors Camats, per ser amb nosaltres en un dia tan especial com avui.

04/11/2014 Sant Feliu reviu pas a pas

Sota el lema "Sant Feliu reviu pas a pas" des d'ICV-EUiA hem encetat una sèrie d'actes públics per explicar quins són els objectius, quines són les millores i quins són els projectes que la nostra coalició està duent a terme des del govern de la ciutat.

17/07/2014 Plena confiança personal i política en Jordi San José (juliol 2014)

Recentment s'ha fet pública la investigació policial sobre el pagament de dietes a 44 alcaldes i alcaldesses de la Federació de Municipis de Catalunya, entitat on desenvolupen una feina afegida a la que fan en els seus municipis.

17/06/2014 2.146 Gràcies! Temps de canvi i antitroica (juny 2014)

En primer lloc vull donar el meu agraïment a les 2.146 persones que han tornat a dipositar la seva confiança en la nostra coalició i que el passat 25 de maig van votar ICV-EUiA.

02/04/2014 Recuperem l'Europa de la Llibertat, la Igualtat i la Fraternitat (març 2014)

Sr. Manel Martínez Díaz - Europa viu un moment històric marcat per l'increment de les desigualtats econòmiques, la pobresa i un atur que ha arribat a uns nivells inimaginables.

17/02/2014 Amb la nova llei, ni escoles bressol, ni plans d'ocupació, ni serveis socials... (febrer 2014)

Sr. Manel Martínez Díaz - El PP ha aprovat, gràcies a la seva majoria absoluta, una contrareforma municipal, que posa en risc els serveis que presten els ajuntaments a la ciutadania.

20/11/2013 Un model de ciutat i de govern (novembre 2013)

La defensa dels drets socials i l'espai públic de qualitat estant sent dues de les màximes amb les que estem treballant des del nostre grup per poder gaudir d'un Sant Feliu més viu, més equitatiu, més dialogant, millor gestionat i més ben planificat.

29/10/2013 Prioritat del programa electoral assolida: la tarifació social (juliol 2013)

El curs escolar començarà amb una de les novetats que des d'ICV-EUiA considerem una de les execucions programàtiques més importants d'aquest mandat: la tarifació social.

01/05/2013 Justícia social: prioritat per a Sant Feliu (maig 2013)

El passat dia 27 d'abril des d'ICV-EUiA vam organitzar una jornada de debat entorn les polítiques socials a la nostra ciutat.

01/03/2013 No tots som iguals (març 2013)

Les notícies que sentim contínuament sobre casos de corrupció fan que cada cop la ciutadania s'allunyi més de les institucions polítiques, creen desafecció i desconfiança vers els càrrecs electes, però no tots som iguals.

01/12/2012 Gràcies Sant Feliu! (decembre 2012)

Els resultats de les eleccions del passat 25 de novembre han estat una nova mostra de com la ciutadania ha passat factura a les retallades portades a terme pel president Mas.

01/10/2012 El 25 de novembre, molt en joc (octubre 2012)

El proper 25 de novembre hem estat cridats a les urnes, aquest avenç de les eleccions es justifica en base a un enfrontament previsible amb el govern de l'Estat i en l'encaix de Catalunya a Espanya i a Europa.

01/06/2012 Un any de govern, un balanç més que positiu (juny 2012)

Ja ha passat un any des que ens vàrem presentar a les eleccions municipals sota el lema "Il·lusió, confiança i diàleg", i és el moment de començar a fer balanç. Ha estat un temps de treball intens, de contacte directe amb la ciutadania i de posada en marxa de les principals línies de treball que formaven part del nostre programa electoral i del posterior pacte de govern amb CiU.

01/02/2012 Reforma antilaboral: menys ocupació, menys salari, menys drets (febrer 2012)

El 10 de febrer passat el PP va aprovar el que segurament és l'atac més flagrant als drets dels treballadors i de les treballadores, i no només això, sinó que aquesta reforma laboral també suposa un pas de gegant enrere, obviant la lluita que durant molts anys el moviment obrer i la classe treballadora han aconseguit per dignificar les nostres condicions laborals.

01/11/2011 Jo passo a l'acció (novembre 2011)

El proper 20 de novembre tots els ciutadans i totes les ciutadanes de l'Estat espanyol tenim l'ocasió d'escollir els nostres representants al Congrés dels Diputats. Aquesta data, que té lloc cada 4 anys, s'ha demostrat que és insuficient davant d'una ciutadania que demana més protagonisme, més participació i més transparència, en definitiva, més política.

01/07/2011 Revivim Sant Feliu, amb rigor i proximitat (juliol 2011)

Fa un mes i escaig que la nostra ciutat ha estrenat un nou govern municipal. Els resultats de les urnes van manifestar la voluntat que Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa-Independents per Sant Feliu havia de liderar un nou projecte a la nostra ciutat on el diàleg, la il·lusió i el retorn de la confiança entre la institució municipal i la ciutadania fossin els valors imperants durant els propers quatre anys de mandat.

Més opinions:

Grup municipal d'ICV-EUiA-E. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal d'ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del PDeCat. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de CCVeins. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió