Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 07:11:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

L'Ajuntament - Consistori 2015-2019

01/07/2011
Lectures: 1641
Agraïment i compromís (juliol 2011)

Volem aprofitar l'ocasió per agrair a la ciutadania de Sant Feliu la seva participació en les eleccions municipals del 22 de maig i a les 4.217 persones que ens van votar (25,6%) pel que significa de renovació de la confiança i suport al nostre projecte de ciutat. El resultat ens va situar a només 207 vots de ser la força més votada i a 56 vots d'obtenir el setè regidor. Recordem que a la ciutat veïna de Molins han pactat PSC i CiU i han format govern amb deu regidors, quan la majoria la tenen, com nosaltres, amb onze. La primera mesura que han pres és abaixar-se els sous seguint la línia d'estalvi i austeritat que marquen els temps.

El PSC no ha tingut opció de pactar ni amb CiU (socis de govern durant dues legislatures) ni amb ICV-EUiA; així doncs, ha quedat clar que era una decisió presa amb anterioritat. Les conseqüències d'aquest pacte la ciutat les està començant a patir, ja que en el primer ple han augmentat els sous dels regidors un 25% i un 59% segons la dedicació.

El PSC considera greu i rebutjable aquest acord per les raons següents:

  • Expressa una total falta de sensibilitat respecte a la situació econòmica que està patint el conjunt de la ciutadania.
  • Suposa malbaratament de l'esforç exemplificatiu que va impulsar el juny de 2010 el govern anterior (PSC-CiU) en rebaixar-se els sous després d'haver-los congelat anteriorment, amb el suport unànime d'ICV i CiU, que ara desfan.
  • Provoca un sentiment de rebuig de la política i dels polítics, i justifica plenament la decisió de molts ciutadans que no es troben representats per cap partit polític, de crear moviments com el del 15-M.

El compromís del PSC amb la ciutat és clar i rotund: continuarem treballant per defensar Sant Feliu, amb empenta i il·lusió, comptant amb la gent. Les sis regidores i regidors del PSC estaran a disposició de la ciutadania i vetllaran perquè es respecti un model de ciutat integrador i progressista, cercant la millora de les condicions de vida de les persones i vetllant perquè la ciutat progressi amb el grau de cohesió social que hem assolit aquests darrers vuit anys de govern amb el PSC al capdavant.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar