Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:16:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

L'Ajuntament - Consistori 2015-2019

01/10/2012
Lectures: 2165
Falta de transparència i pujada de l'IBI fins al 2015 (octubre 2012)

En aquests moments de crisi Sant Feliu de Llobregat té més de 3.700 persones aturades. Moltes famílies de la nostra ciutat tenen algun membre a l'atur i la gran majoria hem perdut poder adquisitiu. No pot ser que la solució a la davallada d'ingressos de l'Ajuntament sigui apujar l'IBI fins a l'any 2015, apujar les taxes i preus públics entre un 3% i un 5%, retallar els serveis de recollida d'escombraries i neteja, posar per primer cop un copagament en la teleassistència i en l'assistència domiciliària, apujar un 14% a les famílies la quota de les escoles bressol i treure les ajudes dels llibres de text. El PSC va presentar una moció per ajudar les famílies en el material escolar, que va ser rebutjada amb els vots en contra d'ICV-EUiA-ISF i CiU.

Tot això amb un informe de l'interventora municipal en què s'especifica la pujada de sous de l'actual Equip de Govern, amb més de 80.000 € anuals respecte de l'anterior Equip de Govern PSC-CiU. I això sense tenir en compte les noves contractacions; el PSC fa mesos que està demanant, per escrit i en el ple municipal, un informe del director jurídic de totes aquestes i el procés de selecció que s'ha seguit des de l'1 de juny del 2011 fins ara. ICV i CiU no volen proporcionar-ho: on és la transparència de la qual ICV fa bandera?

El PSC creu que reduint la despesa de sous i contractacions de càrrecs de confiança, caps de protocol i totes aquelles despeses que no siguin imprescindibles es podria evitar moltes de les retallades i pujades de taxes.

En resum, els ciutadans i ciutadanes pagaran més, per menys i pitjors serveis, i la ciutat s'endeutarà i continuarà patint la falta de solidaritat i justícia social dels qui la governen en aquest moments.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar