Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:16:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

L'Ajuntament - Consistori 2015-2019

17/02/2014
Lectures: 2415
Governar d'esquena als ciutadans (febrer 2014)

El govern d'ICV-EUIA-ISF-CIU ha demostrat reiteradament la seva ineficàcia, sense idees excepte la de perpetuar-se als seus despatxos, sense plans per a la nostra ciutat i que ha decebut, amb les seves polítiques neoliberals, la majoria dels ciutadans, que s'ha instal·lat en la inèrcia i que intenta treure rèdit de les polítiques i plans de ciutat posats en marxa per l'anterior Govern Municipal del PSC  (Centre Cívic Mas Lluí, escola bressol Fàbregas, riera de la Salut, Centre Multifuncional de la Salut, Escola Sant Miquel, grades i vestidors del camp de futbol de les Grases, projecte de la Piscina de l'Escorxador, la nau dedicada a la Cultura i les seves tradicions…).

Un govern que ha augmentat la despesa en nòmines, que ha augmentat les contractacions de càrrecs de confiança i que s'ha convertit en una empresa de col·locació per a simpatitzants dels seus partits.

A més, el criteri utilitzat per aquest govern per a les grans contractes com la recollida d'escombraries selectiva, la neteja viària i la jardineria, ha estat impugnat pel PSC i per la resta d'empreses presentades a concurs, en considerar excessiu el tant per cent de subjectivitat en l'adjudicació dels contractes.

Un govern que ignora i grava el nostre comerç.

Un govern que ha instal·lat el copagament en la teleassistència.

Un govern que crea noves taxes com la d'animals de companyia i apuja l'IBI.

Un govern que, amb l'excusa de la tarifació social, ha augmentat la quota bàsica de "les escoles bressol".

Un govern que, després d'esprémer els ciutadans, tanca el 2012 amb 2,5 milions d'euros de superàvit. Després, per justificar-ho, crea uns insuficients plans d'ocupació local que començaran l'octubre d'aquest any 2014 i finalitzaran l'abril de 2015, amb una descarada intenció electoralista. És ara, Sr. San José, quan els aturats de la nostra ciutat necessiten els plans d'ocupació.

Un govern que permet el tancament nocturn de les urgències i que no hi hagi farmàcies de guàrdia a la nostra ciutat.

Un govern que, en definitiva, li ha donat l'esquena a les nostres ciutadanes i ciutadans, que entén la política municipal de forma partidista per al seu propi benefici, molt allunyada del concepte del bé comú i justícia social, que ha de regir el conjunt d'accions de tot partit amb responsabilitats de govern.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar