Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:21:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

L'Ajuntament - Consistori 2015-2019

01/07/2016
Lectures: 648
Un any de govern d'esquerres

Acabem de votar per segona vegada en sis mesos al govern de l'Estat. Han estat uns comicis que no s'haurien d'haver produït, no eren necessaris. I el primer que vull fer és donar les gràcies als 4.731 santfeliuencs i santfeliuenques que ens han donat suport. Ens renoveu la il·lusió i les forces per continuar.

Des del Grup Municipal Socialista hem afrontat aquesta nova etapa de govern amb la il·lusió i l'energia de l'entusiasme de qui inicia un nou projecte al qual té molt a aportar. Després del pacte de govern amb ICV-EUiA, Sant Feliu va recuperar la direcció que els veïns ens demanaven, un govern d'esquerres, i en aquesta direcció hem enfocat les nostres polítiques.

En aquest primer any hem engegat per primera vegada un procés participatiu perquè els veïns poguessin decidir el perfil urbanístic que volien en les obres previstes per a l'estiu. Hem iniciat el camí de la participació ciutadana, un camí que recorrerem junts aquests quatre anys, habituant-nos a ell.

Hem format un govern d'esquerres que prioritza el rescat social, el rescat d'aquells veïns nostres que passin moments de dificultat, no deixarem ningú enrere.

Hem congelat impostos. Estem engegant polítiques socials i d'igualtat. Hem lluitat al costat de la plataforma Sant Feliu es Mou per impedir que tanquessin línies de P3 a Sant Feliu com estava previst per la Generalitat, ho hem aconseguit. Ens hem unit als municipis de l'Hospitalet i Montcada per lluitar junts pel soterrament de les vies i l'accessibilitat per a les persones de mobilitat reduïda.

Fa uns dies vam presentar el PAM, en el qual ha quedat clar que aquest govern d'esquerres prioritza les persones, per damunt fins i tot de les competències que com a govern municipal ens estan permeses. Que cridarem a les portes necessàries per millorar les condicions de vida dels nostres veïns. Sant Feliu va demanar un govern d'esquerres, i aquest govern d'esquerres ha posat tot l'esforç i la il·lusió en aquest any per millorar el dia a dia dels santfeliuencs, i aquest esforç i il·lusió serà el que ens guiarà en els tres anys que queden per, entre tots, construir el Sant Feliu de 2019.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar