Consistori 2015-2019

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:16:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Consistori 2015-2019

L'Ajuntament - Consistori 2015-2019

L'opinió del Grup municipal:

Logo del Grup Municipal de PDeCat Partit Demòcrata Europeu Català

PDeCat
20/12/2018 On són les polítiques municipals d'habitatge?

Al llarg dels darrers anys ha estat habitual sentir a parlar, i molt, sobre la situació de l'habitatge a Barcelona. Però el que és menys freqüent és el debat sobre els efectes que processos com la gentrificació (l'ocupació de barris tradicionals per part de persones amb un major poder adquisitiu) o l'encariment progressiu dels lloguers a la capital provoquen també sobre els municipis de la seva àrea metropolitana.

03/12/2018 Posem una pedra en la ciutat del futur

Els grans canvis, les grans transformacions que ha experiment Sant Feliu de Llobregat en la seva història, han arribat, principalment, seguint el camí que ens marquen les vies del tren. Ja amb la seva arribada l'any 1854, va suposar obrir el municipi a la industrialització i, en conseqüència, a la modernització de la nostra pròpia societat.

28/06/2018 Un deute històric amb els nostres camps

Sant Feliu, com moltes de les ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona, va passar en poques dècades de ser un municipi prioritàriament agrari a ser un espai industrial. Era la modernització d'una societat que creixia i s'expandia fins a esdevenir, a grans trets, el municipi que som avui en dia. Però, com en tots els canvis que es produeixen de manera ràpida, alguna cosa ens vam deixar pel camí.

 

01/09/2017 Que la ciutadania triï a qui l'ha de defensar

Quan un partit governa ho fa sota la confiança que ha rebut un mandat popular per fer efectiu el programa amb el qual es presentava a les eleccions. Però això no significa que no existeixin qüestions que no hagin de ser consultades a la ciutadania. Una majoria no és un xec en blanc per fer i desfer. 

01/12/2015 El govern que necessitem a Madrid

Tot i que ja som molts els que sentim que tenim més a prop el moment en què els catalans i les catalanes ens governarem a nosaltres mateixos, una part del nostre destí es troba encara lligat a Madrid.

03/07/2015 Discurs d'investidura

No podem votar a favor del candidat Jordi San José, perquè donar-li en aquesta ocasió la nostra confiança suposa donar-li la confiança a un pacte en el que no creiem i que estem convençuts que no pot ser positiu per a la nostra ciutat.

04/11/2014 El Nou 9-N

La consulta es farà el 9-N. No farem ni un pas enrere. Es manté intacte el compromís de tirar endavant la consulta.

17/07/2014 Treballant pel teu futur (juliol 2014)

El mes de juny passat la militància de Convergència va ratificar la renovació de la meva candidatura com a alcaldable per a les eleccions municipals de l'any vinent. És una responsabilitat i un repte pel qual em sento il·lusionada de nou i forta per liderar la ciutat.

17/06/2014 La Piscina de l'Escorxador, nova, per fi! (juny 2014)

Aquest mes estrenem la piscina d'estiu, tant la infantil com la d'adults. Des de Convergència i Unió estem molt satisfets perquè feia tres legislatures que ho portàvem al nostre programa electoral i ara és una realitat.

02/04/2014 Europa, sí (març 2014)

Europa, sí. Europa és oportuna perquè el procés de Transició Nacional es fonamenta en el civisme, la participació, la democràcia i una profunda i tossuda determinació per l'entesa i el diàleg. El nostre és un procés europeista.

17/02/2014 Dues cares de la mateixa moneda (febrer 2014)

La raó de ser dels 4 regidors de Convergència i Unió de Sant Feliu és servir la nostra ciutat al costat dels ciutadans i ciutadanes, i amb totes les organitzacions que s'hi relacionen. Així ho fem i així ho seguirem fent.

20/11/2013 Convergència i Unió decideix i compleix (novembre 2013)

Després de les darreres eleccions municipals, a la primavera de 2011, el mapa polític santfeliuenc va canviar i es va configurar un pacte de govern entre ICV-EUiA-ISF i Convergència i Unió. Som una força de govern responsable al nostre ajuntament. Les posicions polítiques d'ICV i de CiU no són sempre coincidents.

29/10/2013 Mig mandat (juliol 2013)

Ha passat la meitat del mandat 2011-2015 i volem fer balanç d'aquests dos primers anys. Governar en aquests moments no és gens fàcil. Per diversos motius: al principi, per un pacte que alguns no van entendre CiU-ICV, també per la difícil situació econòmica general que estem vivint, i per la desafecció i desconfiança de la ciutadania respecte de la política i dels polítics.

01/05/2013 El transport i les comunicacions, columna vertebral de l'economia europea (maig 2013)

El corredor del Mediterrani farà que Catalunya esdevingui la porta d'Europa a Àsia, transportant les mercaderies del sud al nord del continent i, a més, ajudarà a dinamitzar les exportacions catalanes.

01/03/2013 El primer pas és decidir què decidim (març 2013)

El 23 de gener passat el Parlament va donar un missatge clar: els catalans volem decidir. El Ple va aprovar iniciar el procés per fer efectiu el dret dels catalans a decidir el seu futur polític.

01/12/2012 25 N: CiU guanya, Catalunya avança (decembre 2012)

De nou Convergència i Unió va ser a Sant Feliu de Llobregat la força més votada a les eleccions catalanes (4.713 vots, un 20,4% del total). És cert, de la mateixa manera que en les anteriors eleccions, el 2010, CiU va obtenir més vots.

01/10/2012 Estat propi, més Sant Feliu (octubre 2012)

Comencem un curs tan important com il·lusionant. La recent Diada de l'11 de Setembre va esdevenir un clam inapel·lable de reivindicació de la llibertat del nostre país. Els catalans, els santfeliuencs, en volem més. Ho volem tot. Volem dir la nostra.

01/06/2012 CiU, protagonista (juny 2012)

Ara farà un any que hi va haver les darreres eleccions locals i hi va haver un canvi en el govern de la nostra ciutat, del qual Convergència i Unió (CiU) va ser protagonista amb els seus quatre regidors. El nou Ajuntament seria governat per un govern compartit entre CiU i ICV-EUiA-ISF.

01/02/2012 Pressupost 2012: sentit comú i contenció (febrer 2012)

El pressupost de l'Ajuntament d'enguany es pot definir globalment en dos conceptes: SENTIT COMÚ i CONTENCIÓ. Els regidors/es de CiU portem molt endins la paraula estalvi i amb aquesta responsabilitat el regidor d'hisenda de CiU, Manel Carrion, va proposar el passat desembre els únics pressupostos possibles, econòmicament parlant, que a més compleixen amb la voluntat expressada en el pacte de govern.

01/11/2011 Temps difícils, decisions difícils (novembre 2011)

Vivim temps convulsos provocats per una dura crisi econòmica que afecta països d'arreu del món, i Catalunya no n'és una excepció. A casa nostra la crisi s'ha vist accentuada per una difícil situació financera de la Generalitat de Catalunya provocada pel fet que patim un espoli fiscal per part de l'Estat espanyol que ens empobreix i ens resta eines per fer front a la crisi, a banda d'haver estirat més el braç que la màniga durant els últims anys.

01/07/2011 Treballem en positiu per Sant Feliu (juliol 2011)

Voldria donar-vos les gràcies als 2.855 santfeliuencs i santfeliuenques que el passat 22 de maig ens vàreu donar suport i reiterar-vos el compromís del Grup Municipal de Convergència i Unió: treballar de valent, amb il·lusió, responsabilitat, eficàcia i rigor per fer-nos mereixedors de la confiança que ens heu atorgat i intentar guanyar-nos, al llarg d'aquests quatre anys, la d'aquelles persones que enguany no ens la vàreu donar.

Més opinions:

Grup municipal d'ICV-EUiA-E. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal d'ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del PDeCat. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de CCVeins. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió