Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/11/2019 00:54:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
De l'A a la Z

Directori de Serveis - De l'A a la Z

Dades informatives

Regidoria de barri

Tenen el compromís d'aproximar l'administració municipal a la ciutadania. Un regidor o regidora atén a cada barri les queixes, els suggeriments i les propostes de la ciutadania. Hi ha vuit regidories de barri: Falguera, Can Calders, Roses-Castellbell, la Salut, les Grases, Can Maginàs, Mas Lluí i Centre.

L'objectiu és fomentar la proximitat entre l'administració i la ciutadania a través del diàleg constant, així com impulsar la col·laboració amb les associacions de veïns i veïnes per millorar l'espai públic, la convivència i el civisme.

En aquest sentit, els santfeliuencs i santfeliuenques poden participar activament en els assumptes col·lectius de la ciutat, una de les prioritats que es recull en els acords programàtics de l'equip de govern municipal. Així doncs, la figura del regidor i regidora de barri garanteix una major eficàcia de l'acció del govern municipal sobre el dia a dia i en relació a les necessitats més immediates dels barris. 

En aquest enllaç podeu consultar el calendari de visites dels regidors i regidores de barri. També podeu ubicar els equipaments on es presta aquest servei en aquest plànol.

Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Els regidors i regidores de barri atenen els veïns i veïnes directament en un equipament municipal de cada barri. Les visites tenen una periodicitat mínima mensual (excepte a l'agost) i les persones interessades en adreçar-se al regidor o regidora de barri poden fer-ho sense cita prèvia.

Més informació:

A l'agost no hi ha regidoria de barri. Si es produeix alguna modificació puntual sobre el calendari de sessions s'informarà oportunament al web municipal i a la mateixa regidoria de barri.