Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/09/2020 09:22:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
De l'A a la Z

Directori de Serveis - De l'A a la Z

Dades informatives

Celebració de matrimoni civil

Aquest servei va adreçat a les persones que vulguin casar-se civilment a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. La llei faculta els alcaldes i les alcaldesses a celebrar matrimonis civils, tot i que aquests poden delegar la potestat en els regidors o regidores. Així doncs, l'Ajuntament possibilita la realització d'aquestes celebracions en dos espais diferents de la ciutat: el saló de sessions de l'Ajuntament i el Palau Falguera. Podeu consultar les condicions i requisits per fer ús d'aquest servei a través del tràmit relacionat.

Preu
150€ : Palau Falguera
75€ : Saló de sessions de l'Ajuntament
Horari

Palau Falguera: un dissabte al mes, en horari de matí durant tot l'any, excepte el mes d'agost. Un divendres al mes, en horari de tarda, els mesos de juny, juliol i setembre. Excepcionalment, amb motiu de l'Exposició Nacional de Roses, els casaments del mes de maig es faran al saló de sessions de l'Ajuntament.

Saló de sessions de l'Ajuntament: un divendres al mes, en horari de matí, excepte el mes d'agost.

Telèfon
936850001
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Quan els contraents hagin obtingut el justificant de petició d'inici d'expedient en el Registre Civil, s'hauran d'adreçar a l'alcaldia i demanar cita prèvia per tal de concretar la data i les condicions de celebració de la cerimònia.