Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/02/2019 22:22:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 15.02.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Empresa d'arts gràfiques cerca oficial de primera o segona per realitzar tasques de control i distribució de la feina, s'encarregarà de la producció a màquines de troquelació i contraencolat.

 • 14.02.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Auxiliar administratiu/va per atenció telefònica i correu electrònic, preparació de documentació, comptabilitat i contractes. Valorable anglès. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, està a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 14.02.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de venda i reparació d'automòbils cerca Auxiliar administratiu per fer tasques d'atenció telefònica, control d'agenda en funció de les necessitats del client i del taller. Oferir telefònicament productes i serveis, gestionar agendes dels assessors de servei i gestionar la planificació i càrrega de treball del taller Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 14.02.2019
  CUINER/A

  Bar-restaurant cerca cuiner/a per realitzar tasques de preparació i elaboració de la carta, control de proveïdors i existències, planxa, preparació d'amanides, tapes, plats freds. Es requereix experiència prèvia de 4 anys i experiència amb la manipulació de planxa.

 • 14.02.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Bar-restaurant cerca auxiliar de cuina per realitzar tasques de suport a la cuina: preparació de plats freds, planxa,...etc.

 • 14.02.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca Oficial forner/a per elaboració de pa i altres productes de forneria.

 • 14.02.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Auxiliar administratiu/va per revisió i rectificació d'adreces a l'ordinador. El contracte és temporal, entre 5 i 15 dies, però amb possibilitats d'ampliar la durada.

 • 14.02.2019
  RESPONSABLE ADMINISTRACIÓ

  Centre educatiu de Sant Feliu busca una persona per responsabilitzar-se de la gestió administrativa del centre. Funcions: Atenció als alumnes i famílies, gestions administratives generals, comptabilitat, relació amb diferents entitats i administracions, gestió de beques i suvbvencions, gestió de recursos humans, .... Coneixements avançats d'excel, word i contaplus. Contracte temporal inicialment, però amb possibilitat d'estabilitat.

 • 12.02.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa de disseny i fabricació de material electrònic cerca operari/ària per realitzar tasques de muntatge mecànic d'aparells electrònics i verificació de plaques electròniques. Es requereixen coneixements de soldadura manual de components electrònics.

 • 12.02.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Empresa del sector del reciclatge de productes informàtics cerca administratiu/va pel seu departament comercial per realitzar tasques de suport al departament, gestió del transport i dels residus. Es requereix coneixements d'anglès i es valorarà coneixements de francès.

 • 08.02.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Urgent. Empresa d'arts gràfiques requereix peó per fer tasques de suport i subministrament de diferents tipus de material (pvc, alumini,...).a maquinària de serigrafia.

 • 08.02.2019
  MAGATZEM

  Urgent. Empresa d'arts gràfiques requereix peó de magatzem, per empaquetat, expedició i preparació de comandes.

 • 05.02.2019
  VIDRIER/A

  Taller d'artesania del vidre cerca Aprenent/Ajudant de taller que tingui interès per treballar el vidre artesà. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa en les tècniques pròpies del vidre.

 • 04.02.2019
  MAGATZEM

  Mosso magatzem per manipular càrregues i descàrregues amb carretó elevador. Gestionar comandes en ERP, recepció de camions, cal realitzar esforç físic. Es valoraran coneixements d'anglès. Contractació temporal però amb possibilitats d'ampliació i esdevenir fixa.

 • 01.02.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Agència immobiliària cerca administratiu/iva per fer tasques de gestió integral de comunitats de propietaris, assistència a juntes,...etc.

 • 01.02.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Agència immobiliària cerca aux. administratiu per fer tasques de gestió administrativa, introducció de dades, atenció al públic,...etc.

 • 01.02.2019
  INFERMERIA

  Centre residencial cerca infermer/a per tasques pròpies del càrrec.

 • 30.01.2019
  TÈCNIC/A D'ORIENTACIÓ / INSERCIÓ

  Tècnic/a d'orientació laboral i inserció del Programa Incorpora. Atenció individualitzada a les persones participants; prospecció d'empreses, ofertes i intermediació; gestió administrativa a través de l'aplicatiu del Programa.

 • 30.01.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu d'obra. AUTOCAD imprescindible. Anàlisi de plànols per l'elaboració de pressupostos i comandes. Estudi i execució de pressupostos. Comandes de materials obra i estoc. Gestió i seguiment de compres. Suport i ajuda en tasques administratives als Tècnics en el procés de venda.

 • 29.01.2019
  MECÀNIC/A

  Empresa del sector de l'automoció, cerca Mecànics per recuperació i substitució de bomba refrigeració, muntar i desmuntar, etc,....Hi ha diferents llocs de treball a cobrir en torn de matí, tarda o nit. El lloc de treball és la Zona Franca.

 • 21.01.2019
  MECÀNIC/A

  Mecànic/a oficial de 3a, per realització d'operacions de manteniment i desgast en els vehicles dels clients. Utilització d'eines específiques d'automoció (oscil·loscopi, equips de diagnosi, etc.). S'ofereix contracte en pràctiques.

 • 21.01.2019
  CAIXER/A

  Supermercat requereix dependent/a per fer les següents tasques: cobrament i control de caixa, reposició de productes, atenció al client,...etc. Es requereix experiència mínima d'un any com a caixer/a.

 • 11.01.2019
  PREMSISTA

  Estampació de peces metàl·liques per deformació en fred, per desenvolupar processos progressius i fases manuals. Es requereix experiència en: premses de 80 a 400 tn de força, muntatge i desmuntatge de matrius en premsa, habituat a treballar amb eines de control segons les normes ISO. Persona dinàmica, responsable i organitzada.

 • 08.01.2019
  ANALISTA PROCESSOS

  Consultora cerca per una empresa del sector automobilístic un Gestor/a/Analista de processos, mètodes i sistemes a l'àmbit de la logística del sector de l'automoció. Les tasques a realitzar serien: gestió i control de les tasques del seu àmbit, manteniment bases dades, control operacions, processos i activitats mitjançant MS Excel, reporting als responsables,... etc. Es requereix anglès parlat i escrit. Es valorarà l'idioma alemany. Es valorarà disposar del CFGM "Desenvolupament de projectes mecànics" o similar.

 • 03.01.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de fabricació i servei tècnic de maquinària cerca un/a auxiliar administratiu/va per realitzar tasques administratives en general, amb coneixements de comptabilitat i nivell alt d'anglès (imprescindible).

 • 27.12.2018
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. PERSONAL

  Gestoria cerca administratiu/iva per a la gestió de la següent documentació: altes i baixes de les persones treballadores, gestió de malalties, utilització de sistema Red (Siltra), coneixements de les diferents modalitats contractuals i confecció de nòmines.

 • 24.12.2018
  CUIDADOR/A 3a EDAT

  Cuidador/a intern/a de persona gran amb Alzheimer i una altra amb problemes de mobilitat. Tasques d'atenció i manteniment del domicili. Horari de dilluns a divendres.

 • 20.12.2018
  ELECTRICITAT

  Electricista-lampista per instal·lacions comercials i maquinària d'hostaleria. Imprescindible carnet de conduir B

 • 19.12.2018
  TÈCNIC/A

  Tècnic/a SAT. Reparació i manteniment de productes per la producció de ACS i calefacció (termos elèctrics, escalfadors de gas, calderes de calefacció). Valorable experiència en control de qualitat en planta, contacte personal amb clients/usuaris

 • 11.12.2018
  ENGINYERIA INDUSTRIAL

  Empresa del sector de la distribució de productes sanitaris, cerca enginyer/a que desenvoluparà funcions de disseny i desenvolupament de producte 2D i 3D.

 • 11.12.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMERÇ EXTERIOR

  Empresa del sector de la distribució de productes sanitaris, cerca Administratiu pel seu departament de Back office, realitzarà tasques de suport al departament comercial a nivell nacional i internacional (contestar e-mails, contactar amb agències de transport, etc...).

 • 30.11.2018
  SOLDADURA

  Oficial 1a: construcció i reparació d'estructures metàl·liques: escales, baranes, tanques. Utilització de troqueladora, plegadora, cisalla. Soldadura d'electrode i fil.

 • 30.11.2018
  MAGATZEM

  Empresa de distribució de productes d'electrònica cerca Mosso de magatzem per realitzar les següents tasques: recepció de mercaderia (descàrrega camions), preparació de comandes, control inventari i gestió d'entrades i enviaments. Gestió de transports amb sistema informàtic. Imprescindible disposar de carnet de conduir B i carnet de carretons. Es valorarà disposar d'un nivell mig d'anglès.

 • 26.11.2018
  COMERCIAL

  Empresa de fabricació i impressió de plaques de senyalització cerca pel seu departament comercial un comercial. Disposarà d'una cartera de clients i haurà de fer visites a nivell de tota Catalunya. Es requereix vehicle propi, es pagarà quilometratge.

 • 23.11.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera. Es requereix titulació acreditativa.

 • 22.11.2018
  COMERCIAL IMMOBILIARIA

  Comercial immobiliari amb facilitat de comunicació amb les persones, proactiu i dinàmic.

 • 19.11.2018
  ELECTROMECANICA

  Assistent especialista en manteniment, mecànica industrial, instal·lacions elèctriques, mecanismes i automatismes.

 • 09.11.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa de distribució de productes químics requereix Administratiu/va Comptable per fer comptabilitat, factures de CiV, impostos,... amb altres empreses filials. Es requereixen els idiomes d'anglès i xinès. S'ofereix contracte de 6 mesos + 6 mesos + possibilitat d'indefinit.

 • 25.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Contact Center cerca teleoperador/a per fer tasques de recepció de trucades per consultes i/o sol·licituds dels clients de l'empresa a qui donen servei. Gestió i actualització de base de dades. Feina amb eines informàtiques i plataforma via web. Només atenció al client, no ventes ni feines comercials. Imprescindible català i castellà a nivell conversa. Molt valorable certificat de discapacitat (no imprescindible).

 • 18.10.2018
  COMERCIAL

  Oficina d'assegurances cerca assessors de productes d'assegurances i financers, amb objectius de venda i gestió administrativa de la pròpia cartera. Formació a càrrec de l'empresa. Sou+comissions.

 • 16.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Empresa de distribució de productes de jardineria cerca teleoperador/a per fer tasques d'atenció al client, venda de gespa artificial, seguiment de comandes, gestió d'incidències,...etc.

 • 10.10.2018
  MECANIC/A AJUSTADOR

  Oficial de 1a. Mecànic ajustador. Preparador màquines transfer per a la mecanització de peces de llautó. Es valorarà el títol de formació en mecànica industrial.

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

InfoParticipa 2017

El Butlletí

Equipaments de la ciutat