Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/10/2019 05:39:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Convivència i civisme

Directori de Serveis - Convivència i civisme

Dades informatives

Línia 900 666 685, pel manteniment de la ciutat

Una línia telefònica gratuïta que permet un millor coneixement de l'estat de la ciutat i actuar més eficaçment en la solució dels incidents que es detectin a la via pública per tal de: - Mantenir l'espai públic en bon estat gràcies a un millor coneixement de les incidències i una solució més ràpida dels desperfectes que es comuniquin - Fomentar el civisme com a eina de col·laboració imprescindible per aconseguir els millors resultats en benefici del nostre espai comú de convivència.

  • Incidències amb l’enllumenat (avaries, deficiències, fanals trencats, etc.). El servei es restablirà en 24 hores sempre que no es requereixi obra civil o intervenció de la companyia elèctrica. La reposició dels fanals es realitzarà en 72 hores.
  • Desperfectes de la senyalització viària. Els senyals de trànsit amb desperfectes es reposaran o arranjaran en 72 hores.
  • Avaries en el clavegueram. En aquest cas, se senyalitzaran les avaries perquè ningú no prengui mal i es procedirà al seu arranjament en el menor espai de temps possible. Les tapes seran substituïdes en 72 hores.
  • Desperfectes en el mobiliari urbà. El mobiliari urbà trencat el retirarem en 24 hores, el repararem en 48 hores o el reposarem en 72 hores, segons el seu estat.
Horari

De dilluns a divendres, de 8 a 20 h

Telèfon
900666685