Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2020 08:43:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Esports

Directori de Serveis - Esports

Dades informatives

Piscina Municipal de l'Escorxador

La Piscina Municipal de l'Escorxador ofereix un servei de bany obert a tothom durant els mesos d'estiu i fins a la primera setmana de setembre. La piscina disposa de dos vasos d'aigua, vestidors, servei de bar i zona de picnic. 

Temporada d'estiu 2019:

 • Calendari:  Del 15 de juny al 8 de setembre de 2019.
 • Horaris:
  • De dilluns a diumenge, d’11 a 20 h.
  • Nits a l'Escorxador: divendres i dissabtes de juliol i d'agost de 21 a 23 h. Preu entrada: 2,25 €. Venda d'entrada: el mateix divendres o dissabte de 17 a 22 h (no són vàlids ni els abonaments ni l'entrada diürna de divendres o dissabte).

Tarifes per a la temporada 2019

 • Aquest estiu, a l'igual que l'any passat, s’aplica la tarifació social als abonaments de la Piscina de l’Escorxador. Fins ara, hi havia diferents modalitats d’abonaments mensuals i de temporada en funció de l’edat i dels membres de la família, i ara, només n’hi haurà un de cada tipus. Els preus s’han establert en 4 trams atenent al nivell de renda familiar i al nombre de persones de cada família.
  • El preu de l’abonament mensual oscil·la entre els 24,35 € i els 53,75 €, mentre que l’abonament de temporada, va dels 57,80 € als 127,75 €.
  • En els abonaments s’aplicarà un 10% de descompte a les famílies amb persones amb discapacitats o amb infants en règim d’acolliment. També s’aplicarà un 20% de descompte a les persones titulars del carnet blau i descomptes del 30% als Nuclis familiars segons tipus d'abonament i tram.
  • Les entrades puntuals a la piscina continuaran tenint preus únics en funció de l’edat.

   Simulador de quotes amb tarifació social

   L’Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar pels abonaments mensual o de temporada seguint el model de tarifació social. Podeu consultar la calculadora a l'enllaç següent

Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Venda d'abonaments: Persones empadronades a Sant Feliu: del 22 de maig al 6 d'agost; per a les persones no empadronades a Sant Feliu: a partir del 14 de juny fins al 6 d'agost al Complex Municipal de Piscines, c/ Verge de Montserrat s/n. De dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20h. Al mes de maig, la venda només es farà de 16 a 20h.

Per tramitar l'abonament serà imprescindible sol.licitar cita prèvia a partir del 13 de maig bé presencialent al Complex o bé per telèfon 93 666 14 44.

Als abonaments mensuals i de temporada es podrà aplicar tarifació social si la persona sol·licitant està interessada. Per poder acollir-se a la tarifació social, caldrà que el sol·licitant aporti document d'autorització de consulta de les seves dades econòmiques signat per tots els membres majors de 16 anys del seu nucli familiar (el podeu descarregar a l'enllaç següent).

Més informació: