Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

17/12/2017 01:29:09

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Noves tecnologies

Directori de Serveis

Directori de Serveis

Noves tecnologies

Noves tecnologies

Contingut de la pàgina

Dades informatives
Assessorament tecnològic a mida

Trobada física o virtual amb persones emprenedores, empreses o entitats per tal de dur a terme una sessió d'assessorament personalitzada i adaptada a les seves necessitats de coneixement en matèria d'innovació tecnològica i digital i ús de les TIC.

L'assessorament es fa a la sala de reunions del centre de coworking de la Torre del Roser o, segons disponibilitat, en altres espais corporatius. La sessió té una durada d'entre 1 i 2 hores.

0€ : Servei d'assessorament bàsic

L'horari d'assessorament és l'horari d'obertura del centre de coworking de la Torre del Roser: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h; dissabtes, diumenges i festius, tancat.

L'horari de tarda no està inicialment disponible, només s'ofereix sota demanda i segons la compatibilitat amb els projectes d'acceleració i preincubació d'start-ups.

936858024
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

La primera sessió d'assessorament incorpora una valoració inicial amb la persona emprenedora, empresa o entitat. La forma inicial de contacte pot ser presencial (a la Torre del Roser, en horari d'atenció al públic), telefònic (93 685 80 24) o per correu electrònic (tic@santfeliu.cat). Una vegada realitzat aquest primer contacte es programa una primera sessió d'assessorament que incorpora una valoració inicial i les sessions de seguiment posterior que es determinin.

Llocs on es realitza
iconrelCase.title
>
Link to ObjectExecute action