Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu
Accedir al canal RSS de Estalvi energètic
Resultats: de 1 a 10 de 10
Petjada ecològica

Activitat d'aulaDocument en PDF

Ecoauditoria per comprendre, tractar i calcular la petjada ecològica com a indicador ambiental de l'impacte originat per l'ús que fem dels recursos naturals.

Dóna pautes per desenvolupar un joc de rol on els alumnes seran els representants de diferents països o d'organitzacions internacionals i hauran de prendre decisions.

Llegir més sobre la petjada ecològica

Educació ambiental i canvi climàtic

Activitat d'aulaDocument en PDF

Guia didàctica elaborada amb l'objectiu d'incorporar la problemàtica del canvi climàtic en el currículum educatiu. Conté informació sobre el canvi climàtic i proposa activitats per desenvolupar conceptes relacionats.

 

Coneix i valora el canvi climàtic

Activitat d'aulaDocument en PDF

Recurs amb activitats dirigides a estudiants de secundària. Els eixos fonamentals de les activitats que es proposen són l'anàlisi crític de la realitat, la reflexió, el debat col·lectiu i l'adquisició de competències per a recrear una vida 'baixa en carboni'.

 

Alerta CO2

Joc interactiu online

Joc en linia on l'objectiu és trobar el major número de mesures per reduir les emissions de CO2 a la ciutat Metròpolis duent a terme diferents missions.

Joc de l'OCA de l'energia

Recurs en préstecDocument en PDF  

Dins les activitats de la Setmana Petita de l'Energia, es planteja l'activitat "Comprem amb seny i no oblidem fer-ne el manteniment". Es tracta d'un Joc de taula (similar a l'OCA) amb diferents tipus de caselles que representen bons i mals hàbits respecte l'ús de l'energia. L'escola Miquel Martí i Pol ha dibuixat, en gran format, el tauler, les fitxes i les targetes amb les preguntes. Podeu demanar-los en préstec. 

Els Energèdits

VídeoJoc interactiu onlineDocument en PDF

Vídeos descarregables i activitats disponibles per a escoles i entitats sobre la família dels Energèdits.

Activitats Setmana Petita de l'Energia

Document en PDF

Dossier didàctic que proposa 4 activitats per a fer a classe relacionades amb un ús més eficient de l'energia. Cada activitat està adaptada a CI, CM i CS.

Llegir més

Els jocs de l'energia de l'Institut Català de l'Energia

Joc interactiu online

Us presentem els jocs de l'energia en línia per a totes les edats amb els que aprendreu sobre energies renovables i tots els trucs per estalviar energia a casa.

Els animals salven el planeta

Vídeo

Es tracta de 11 vídeos molt curts (menys d'un minut) sobre diversos temes relacionats amb la sostenibilitat, en els quals els protagonistes són els animals, que ens ensenyen com salvar el planeta.

Veure el vídeo Els animals salven el planeta

Joc interactiu per estalviar energia a l'escola

 Joc interactiu online

Un recurs senzill però que mostra els punts clau a on podem incidir per estalviar energia a l'escola.

Punts clau on poder incidir per estalviar energia